eldiabllo Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Dokończyłem a raczej domyncyłek. Zestaw z italeri niby nowy nowszy a skladał sie masakrycznie szczegolnie łaczenie skrzydeł z reszta w miejscu przejscia skrzydel z kadłubem. Malowany Gunze C, wykończony Hataka Orange mat. Zestawu nie polecam. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Jest łokej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 eldiabllo jesteś jakoś powiązany z scalemates, że na każdym zdjęciu jest ich nazwa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigori82 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Tak też mnie to zastanawia o co chodzi z tym scalemates, nie mógł normalnie wstawić zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 7 godzin temu, Bengal napisał: eldiabllo jesteś jakoś powiązany z scalemates, że na każdym zdjęciu jest ich nazwa? 7 godzin temu, Grigori82 napisał: Tak też mnie to zastanawia o co chodzi z tym scalemates, nie mógł normalnie wstawić zdjęć Ja tu myślałem że będzie jakieś ocenianie, krzywo, nierówno, fajnie pomalowany, ale brak nitowania itp. a tu rozkminka o podpis ze zdjęć . Poprostu wrzuciłem na scalemates , a z tamtąd skopiowałem zdjęcia . Chyba że zabrania regulamin o wstawianie zdjęć z nazwą innego portalu modelarskiego wtedy pozmieniam , niema problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 5 godzin temu, eldiabllo napisał: Ja tu myślałem że będzie jakieś ocenianie, krzywo, nierówno, fajnie pomalowany, ale brak nitowania itp. a tu rozkminka o podpis ze zdjęć . Poprostu wrzuciłem na scalemates , a z tamtąd skopiowałem zdjęcia . Chyba że zabrania regulamin o wstawianie zdjęć z nazwą innego portalu modelarskiego wtedy pozmieniam , niema problemu. Mi się podoba ale logo bardziej zaintrygowało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts