eldiabllo Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Dokończyłem a raczej domyncyłek. Zestaw z italeri niby nowy nowszy a skladał sie masakrycznie szczegolnie łaczenie skrzydeł z reszta w miejscu przejscia skrzydel z kadłubem. Malowany Gunze C, wykończony Hataka Orange mat. Zestawu nie polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Jest łokej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 eldiabllo jesteś jakoś powiązany z scalemates, że na każdym zdjęciu jest ich nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grigori82 Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Tak też mnie to zastanawia o co chodzi z tym scalemates, nie mógł normalnie wstawić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 6 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2021 7 godzin temu, Bengal napisał: eldiabllo jesteś jakoś powiązany z scalemates, że na każdym zdjęciu jest ich nazwa? 7 godzin temu, Grigori82 napisał: Tak też mnie to zastanawia o co chodzi z tym scalemates, nie mógł normalnie wstawić zdjęć Ja tu myślałem że będzie jakieś ocenianie, krzywo, nierówno, fajnie pomalowany, ale brak nitowania itp. a tu rozkminka o podpis ze zdjęć . Poprostu wrzuciłem na scalemates , a z tamtąd skopiowałem zdjęcia . Chyba że zabrania regulamin o wstawianie zdjęć z nazwą innego portalu modelarskiego wtedy pozmieniam , niema problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Czerwca 2021 Share Napisano 6 Czerwca 2021 5 godzin temu, eldiabllo napisał: Ja tu myślałem że będzie jakieś ocenianie, krzywo, nierówno, fajnie pomalowany, ale brak nitowania itp. a tu rozkminka o podpis ze zdjęć . Poprostu wrzuciłem na scalemates , a z tamtąd skopiowałem zdjęcia . Chyba że zabrania regulamin o wstawianie zdjęć z nazwą innego portalu modelarskiego wtedy pozmieniam , niema problemu. Mi się podoba ale logo bardziej zaintrygowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi