hlystek Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Jak w tytule Weekend od edka. pierwszy model z którego jestem w miarę zadowolony:) Edytowane 14 Czerwca 2021 przez hlystek dodanie zdjęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 Bardzo fajny, wrzuć jeszcze zdjęcie spodu. Krzyże na górnym płacie są zestawowe? Trochę jakby za duże. Pozostały lufy do wklejenia i antenka do rozciągnięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2021 Wszystko jak dał edek w weekendzie. Mg już ma, kółko ogonowe poprawione,została antena na spodzie płata i linka... Przy okazji pytanie. Lepiej ją zrobic z żyłki czy z pończoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 Żyłka będzie chyba lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 5 godzin temu, hlystek napisał: Przy okazji pytanie. Lepiej ją zrobic z żyłki czy z pończoch? Z włosa ludzkiego. A mesiek fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 Żyłka albo ciągniony plastik. Włosy są higroskopijne, mogą niefajnie zaskoczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 16 minut temu, barszczo napisał: Żyłka albo ciągniony plastik. Włosy są higroskopijne, mogą niefajnie zaskoczyć. I jedno i drugie jest grube. Śkuć naprężona i przyklejona trzyma się jak głuchy drzwi i nic się z nią nie dzieje ( potwierdzone z własnego doświadczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 W dniu 8.06.2021 o 21:20, barszczo napisał: Żyłka albo ciągniony plastik. Włosy są higroskopijne, mogą niefajnie zaskoczyć. Sam muszę z tym popróbować. Ja rozciągam mosiężny drut 0,05 i doprowadza mnie to każdorazowo do szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 Nitka z rajstop. Jeszcze lepsza z pończoch. Malowalna, elastyczna, grubość regulowana ilością pojedynczych niteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 ja uzywam tylko nici . Zylka troche zbyt sztywna - nawet ta 0,04 mm. Nici z ponczochy jakos mnie nie przekonuja, bo przekroj nie jest okragly i to mi przeszkadza. Ale kazdy ma swoje sposoby i rozwiazania. A nici o roznej grubosci mam kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 Pozazdrościć wzroku. W najlepszych czasach nie potrafiłbym określić przekroju pojedynczej nitki z pończochy. A jaki jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi