dormitor Napisano 3 Lipca 2006 Share Napisano 3 Lipca 2006 Felgi to chyba niebieskie są? Coraz smakowiciej to wygląda... Hmm, a masz fotki oryginalnej kanapy? Ta z modelu taka wyszła producentowi głaciutka, prawie zabawkowa (no offence). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Lipca 2006 Share Napisano 3 Lipca 2006 Khehe... LOL Na zdjeciu wygladaja jak by sie w tym chromie niebieskie tlo odbijalo. Ale faktycznie, po przyjrzeniu sie z bliska, widac, ze sa niebieskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 3 Lipca 2006 Share Napisano 3 Lipca 2006 Niebieskie fele, a fura kremowa? Czy to będzie pasić kolorystycznie? Ja bym go walnął na czerwono(może z jakimś kremowym pasem?) albo całego na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 3 Lipca 2006 Autor Share Napisano 3 Lipca 2006 Fele są na prawde ciemniejsze niz na focie. A całość będzie kremowo czerwono niebieska bo takie sabarwy browaru, który tenże samochód ma reprezentować. Dormitor nie za bardzo z tymi fotkami ale na jednej widać kawałek i to jest jakby poduszka obciągnięta dermą... więc w sumie też gładka ale i tak położe na siedzisku kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 3 Lipca 2006 Share Napisano 3 Lipca 2006 Aaa, jak ma być samochód firmowy, to się nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 dormitor ==> z tego co mi artek opowiadał to ma być z lat 50. ja mam w tej chwili playboya a z tyłu są dawne playmate i tam jet babka z 1954 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 Jak z lat 50 to trochę ianczej sprawa wygląda, Playboya założył Heffner w 1953 roku. Ale jakość wydawnictw wówczas była inna niż teraz. Inna sprawa, czy Playboy był wtedy jedynym źródłem ,,gołych bab''... Pinup girlsy latały też na dziobach np. amerykańskich bombowców z 2 wojny. W sumie sprawa ciekawa, jak długo Blitze jeździły po wojnie? Tak na większą skalę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Lipca 2006 Share Napisano 4 Lipca 2006 wiesz jakiś zdzichu z zadupia to może nie wie a do dziś jeździ. ae myśle że lata 60-70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 7 Lipca 2006 Autor Share Napisano 7 Lipca 2006 Blitz się produkuje dalej. jak widać juzjest na kołach , doszła też kierownica, pomalowane są tylne błotniki, i reklamy na bocnych i tylnej burcie. Nisetety nie są identyczne bo malowałem je bez szblonów ale pocieszam się faktem ze nie patrzy się nigdy jednocześnie na obie strony. To ja ide coś pokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 bardzo ciekawie zapowiada sie twoj opel , super napisy, robiles je z szablonu? czekam na efekt koncowy Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 7 Lipca 2006 Autor Share Napisano 7 Lipca 2006 Właśnie bez szablonów dlatego wyszło deczko nierówno. Jedynie ołówkiem sobie narysowałem lekko te literki i potem pędzlem malowałem, najpierw kontury a potem wypełniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 mnie sie tradycyjnie podoba. Różnica jest taka mała że nikt raczej nie zauważy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 kurde te burty to normalnie extraaaa super Ci idzie tak trzymaj, a tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 10 Lipca 2006 Autor Share Napisano 10 Lipca 2006 Coś nam forum zamiera. Przy Blitzu prace już właściwie wykończeniowo dekoracyjne czyli maluje, maluje, czekam aż wyschnie i dalej maluje, kupe czasu to zabiera. jak widać kabinka zaczęta, dół paki prawie, że o mało co, gotowy. Zrobiłem też termosik z piknym kwiatuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 wymiatasz tym termosem rewelacja Z czego go zrobileś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 10 Lipca 2006 Autor Share Napisano 10 Lipca 2006 Już piszę. Termosik zrobiony z pełnego patyczka po lizaku. Średnica mi akurat przypasiła. A tą cześć w kolorze gunmetal (kubek to ma być taki nakręcany) zeszlifowałem papierem ściernym. Uchwyt wygięty z blaszki z tacki na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 Dobry pomysł z termosem, burty też fajnie wymalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 bardzo podobają mi się ślady eksploatacji na spodzie paki. jak robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 Strasznie roszczeniowy jesteś dormitorze. Może by tak samemu poszukać, popróbować, a nie tak od razu "jak zrobiłeś" A ślady robiłem tak, że najpierw wzdłuż łączeń desek podłoi paki przejechałem suchym pędzlem kolorkiem Natural wood Humbrola (kończy mi się tak na marginesie). Potem rzuciłem ciemnoszare obicia na metalowe częsci paki. Następnie czarny olejny wash, a na sam koniec delikatne podrdzewienia suchymi pastelami. mam zamiar też tak zrobić reszte paki. Przy zewnętrznych stronach burt ograniczę sięjednak tylko do delikatnego washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Weź, nie mam czasu, musze sprawdzić czy trzepak się nie urwie ;)) No i wolałem sprawdzić czy coś robiłeś czy po prostu brudnymi rękami kleiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Nie wiem czy jst co pokazywać no ale tyle zdziałałem. Upały dają w tyłek i odbierają chęć na cokolwiek. Dziś jeszcze podziałam z burtami trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 No jak tak dalej pójdzie to tiry takie jak Tornado zaczniesz sklejać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 15 Lipca 2006 Autor Share Napisano 15 Lipca 2006 Działamy działamy działamy ... powoli ale działamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 19 Lipca 2006 Autor Share Napisano 19 Lipca 2006 Blitz już ma błyszczącą kabinkę. Robią się intensywnie paka i drzwi (jeszcze tylko błysk i lusterko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Dżizus jak on sie błyszy jak psu...yyyy....ogon Ogólnie to bije brawo! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi