lauoli00 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Tiger Model 4632 French Armored Vehicle ERC-90F1 Lynx 1/35 koła? Da się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Czas na podmiankę w bm-30 smerch kół na żywiczne komplet kosztuje 120pln. Do końca czerwca mała promocja 100pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted June 9, 2022 Author Share Posted June 9, 2022 Miałem od dawna w planach Mk. 23 w wersji USMC. No i mam model ale z chemią różnie była i trzeba było pobawić się w żywiczne. Efekty na zdjęciach Praktycznie to samo co do m-atv ale jednak różnią się detalami. Cena za komplet 80zl. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Mam ten sam model. Pomyślimy o kołach! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 3 godziny temu, mandrivecs napisał: Mam ten sam model. Pomyślimy o kołach! Brać nie marudzić, koła są kozackie i w dobrej cenie. Kupuj bo inflacja oraz kursy walut zżera także budżety modelarskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted June 9, 2022 Author Share Posted June 9, 2022 56 minut temu, robertmodelarz napisał: Brać nie marudzić, koła są kozackie i w dobrej cenie. Kupuj bo inflacja oraz kursy walut zżera także budżety modelarskie. No powiem jak widzę ceny na sklepach modelarskich na modele to wyć się chce... 30% droższe albo i 40% niestety cena energii, paliwa i surowców do produkcji modeli i dodatków do nich też poszła w górę. Cyt. Klasyka - pikny ku%%a mamy kraj. A mam trochę zapasu materiału po starej cenie więc brać póki jeszcze jest. Bo będzie drożej. Niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 W dniu 8.06.2022 o 13:52, SnajperTBG napisał: Czas na podmiankę w bm-30 smerch kół na żywiczne komplet kosztuje 120pln. Do końca czerwca mała promocja 100pln. Wakacje sa do konca sierpnia wiec prosze o zmiane wpisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Żeby nie było że się opier%%lam to proszę Czas na podmiankę - Centauro i Type 16 Cena 90zł komplet i tych i tamtych Dla stałych klientów mały rabat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 Wjeżdżają koła do polskiej wersji uaza buchanki wersja wojskowa . Jako że model zvezdy ma koła cywilne. Cena 40zl za komplet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted November 29, 2022 Author Share Posted November 29, 2022 Kamaz Typhoon K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted December 31, 2022 Author Share Posted December 31, 2022 Rosomak ibg (Nokian) wczesna wersja kół. Humvee m1025. Lav-150 i pochodne wersję pojazdu Dodge 4x4. Z okazji Nowego roku 10%zniżki oraz dużo zdrowia i pieniędzy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted January 21 Author Share Posted January 21 (edited) JLTV w 1:35 pasuje do RFM oraz Ilovekit. 4kola jezdne plus zapas. Cena za zestaw 60zł Edited January 22 by SnajperTBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted January 22 Author Share Posted January 22 Znajdą się chętni na koła do RS-12M1 Topol - M z Trumpetera w 1:35 ? Już wkrótce Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted February 4 Author Share Posted February 4 1 prototypy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted February 15 Author Share Posted February 15 I wjeżdżają koła żywiczne do Bronco BUFFALO w 1:35. Cena za zestaw 100zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted February 15 Share Posted February 15 Jest jakaś szansa na kólka do M911 (meng) w werski "ugiętej"? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted February 15 Author Share Posted February 15 Napisałem Priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzechu500 Posted February 15 Share Posted February 15 On 1/22/2023 at 8:44 PM, SnajperTBG said: Znajdą się chętni na koła do RS-12M1 Topol - M z Trumpetera w 1:35 ? Już wkrótce Bardzo intensywnie myślę o tym modelu, więc wstępnie jestem chętny na te 16 kółek z ugięciem. Może najpierw kupię sobie koła to będę miał większą motywację do kupna modelu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted February 18 Author Share Posted February 18 Pytacie jak wyglądają koła do takiego potwora jak Topol M? Tak wyglądają ,jeszcze ciepłe Cyt.robertmodelarz "pudło tego modelu jest wielkości ruskiego telewizora" a na nim leżą świeże koła Zapraszam do zamówień ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted March 19 Author Share Posted March 19 Kupiłem kozę to i koła trzeba było sobie załatwić Gamma goat Tamiya 1:35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted April 23 Author Share Posted April 23 Na modelu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted May 23 Author Share Posted May 23 (edited) Zakupiłem Menga i pasowało coś dorobić Mastiff 2:) , koła pasują też do Cougara 6*6 Edited May 23 by SnajperTBG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted May 25 Author Share Posted May 25 No to cyk WAPC Trumpeter w 1:35. Koła jeszcze ciepłe można zamawiać! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawełg Posted June 2 Share Posted June 2 Czy koła do ZIŁ'a-131 będą pasować do Ził-151 Zvezdy 3541? Jak tak to bym zamówił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted June 2 Share Posted June 2 2 godziny temu, pawełg napisał: Czy koła do ZIŁ'a-131 będą pasować do Ził-151 Zvezdy 3541? Jak tak to bym zamówił. Nie będą . Mają zupełnie różne felgi i rozmiary. Pozdr. A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts