chudyhunter Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 Nie mam pojęcia, Na fotce faktycznie wygląda jakoś grubawo, na żywo tak nie daje po oczach, ale chyba wiemienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) aaaa - no to linka cumownicza awaryjna, żeby była dodatkowa asekuracja dmuchańca przy spuszczaniu na wodę wymień, wymień ! teraz to słabo wygląda - jakby to była jakaś rura do tankowania jak na tej fotce powyżej Edytowane 20 Lipca 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 Same problemy z Tobą Zbuchu! Jak nie śmigła za grube, to liny za grube. Tylko roboty przysparzasz Lina wimieniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Bo ja jestem jak wrzód na d...e ( wiele osób to potwierdzi) ...................... Wszystko wychodzi za grube bo to znak od Boga ------> "czas na 350" Edytowane 20 Lipca 2021 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Lipca 2021 Autor Share Napisano 20 Lipca 2021 25 minut temu, M.A.V. napisał: Bo ja jestem jak wrzód na d...e ( wiele osób to potwierdzi) ...................... Wszystko wychodzi za grube bo to znak od Boga ------> "czas na 350" I właśnie takich ludzi nam trzeba!!! 350 są jakieś takie duże, nienaturalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi