jpl Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 Na warsztat trafia największy obiekt z Das Werk. Robi wrażenie, nie tylko wymiarami. Na początek, jak zazwyczaj, historia i inbox. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 ło Panie..... niezły bydlaczek się szykuje.... powodzenia w budowie - na pewno będę zaglądał pod koniec zeszłego roku długo dumałem czy go nie kupić, ale ostatecznie odpuściłem ze względu na prawie metrowy gabaryt Fajnie by było jakby go kiedyś wydali też w 144 - wtedy brałbym w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 17 godzin temu, M.A.V. napisał: ło Panie..... niezły bydlaczek się szykuje.... powodzenia w budowie - na pewno będę zaglądał pod koniec zeszłego roku długo dumałem czy go nie kupić, ale ostatecznie odpuściłem ze względu na prawie metrowy gabaryt Fajnie by było jakby go kiedyś wydali też w 144 - wtedy brałbym w ciemno Też się zastanawiałem nad zakupem ale odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2021 Dobrze to rozumiem. Jest spory. Nawet to już dobrze widać. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2021 Dzięki! OK, no to ciąg dalszy. Płyniemy dalej! Zapraszam! ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 2 Lipca 2021 Autor Share Napisano 2 Lipca 2021 No i U - Boot z grubsza pomalowany. Dlaczego "z grubsza" i trochę "grubo", wyjaśniam w filmie. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 fajnie wygląda to delikatne nitowanie, widać że jakościowo się postarali z wypraskami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Lipca 2021 Autor Share Napisano 9 Lipca 2021 Tak to prawda, są świetne. Zresztą nie tylko wypraski, kalkomanie też są bardzo dobre i to między innymi o nich opowiada kolejny odcinek. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 16 Lipca 2021 Autor Share Napisano 16 Lipca 2021 No i w zasadzie gotowe. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Lipca 2021 Share Napisano 18 Lipca 2021 Fajnie się prezentuje. Osobiscie bardziej bym go zmęczył. Sam zastanawiałem się nad nim, ostatecznie wybrałem klasykę VIIc mimo że wypraski revella nie prezentują się tak fajnie jak das werk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi