FLECZER Napisano 20 Czerwca 2021 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Delikatna przeróbka czołgu renault R-35 z zestawu FtF na używany przez armię rumuńską uzbrojony w sowiecką armatę 45mm niszczyciel czołgów. W użyciu ruda Hataka, dust deposit a pas malowałem chyba olejnym revelem. Gąski humbrol i pigmenty noname. Wash to oleje z Lidla. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez FLECZER dodane zdjęcie 7 Cytuj
Klapouch Napisano 21 Czerwca 2021 Napisano 21 Czerwca 2021 Kolorek to mogłeś trochę bardziej nasycić - przynajmniej mi się tak wydaje, ale ja lubię generalnie soczyste kolory. Bardzo fajne podwozie. Te oleje lidla - sam je mam - czym rozcieńczasz? Ja próbowałem AK thinner bezzapachowy, ale lepiej zachowywały się abteilung - może do lidlowych coś trzeba inaczej podejść? Cytuj
FLECZER Napisano 21 Czerwca 2021 Autor Napisano 21 Czerwca 2021 38 minut temu, Klapouch napisał: Kolorek to mogłeś trochę bardziej nasycić - przynajmniej mi się tak wydaje, ale ja lubię generalnie soczyste kolory. Bardzo fajne podwozie. Te oleje lidla - sam je mam - czym rozcieńczasz? Ja próbowałem AK thinner bezzapachowy, ale lepiej zachowywały się abteilung - może do lidlowych coś trzeba inaczej podejść? Kolor to mieszanka której teraz nie byłbym w stanie odtworzyć. W ostrym świetle może faktycznie wyglądać blado. Co do rozcieńczania olei to używam wamodu ze zdjęcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi