FLECZER Napisano 20 Czerwca 2021 Share Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Delikatna przeróbka czołgu renault R-35 z zestawu FtF na używany przez armię rumuńską uzbrojony w sowiecką armatę 45mm niszczyciel czołgów. W użyciu ruda Hataka, dust deposit a pas malowałem chyba olejnym revelem. Gąski humbrol i pigmenty noname. Wash to oleje z Lidla. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez FLECZER dodane zdjęcie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 21 Czerwca 2021 Share Napisano 21 Czerwca 2021 Kolorek to mogłeś trochę bardziej nasycić - przynajmniej mi się tak wydaje, ale ja lubię generalnie soczyste kolory. Bardzo fajne podwozie. Te oleje lidla - sam je mam - czym rozcieńczasz? Ja próbowałem AK thinner bezzapachowy, ale lepiej zachowywały się abteilung - może do lidlowych coś trzeba inaczej podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 21 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2021 38 minut temu, Klapouch napisał: Kolorek to mogłeś trochę bardziej nasycić - przynajmniej mi się tak wydaje, ale ja lubię generalnie soczyste kolory. Bardzo fajne podwozie. Te oleje lidla - sam je mam - czym rozcieńczasz? Ja próbowałem AK thinner bezzapachowy, ale lepiej zachowywały się abteilung - może do lidlowych coś trzeba inaczej podejść? Kolor to mieszanka której teraz nie byłbym w stanie odtworzyć. W ostrym świetle może faktycznie wyglądać blado. Co do rozcieńczania olei to używam wamodu ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca 2021 Share Napisano 22 Czerwca 2021 ciekawy "składak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi