push-up78 Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 Fajnie zmalowane. Ja swojego nie mogę dokończyć od kilku lat. Ten śnieg mi trochę pleśń albo jakiś mech przypomina. Z czego go zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Lipca 2021 Autor Share Napisano 1 Lipca 2021 (edytowane) Specyfik miga AK snow sprinkles .Ale myślę,że niezawodna soda tu też dała by radę.I wikol. Edytowane 1 Lipca 2021 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 Co nie zmienia faktu, że dobra praca i się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 Bardzo dobra praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Lipca 2021 Share Napisano 1 Lipca 2021 jest klimat chociaż tak "prawilnie" to skoro się nie opiera o framugę to powinien być cofnięty bo starcząca lufa go zdradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi