Klapouch Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 2 godziny temu, Lipstein napisał: Drewno - brak mi słów.... Dobrze, że to mówisz, bo jak napisał kolega, że łatwo było i w godzinę ogarnął i nikt nie zaprzeczył, to pomyślałem, że w takim razie z moimi umiejętnościami jest coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Ławeczka, że proszę siadać. Piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Coś tam w radiu słyszałem, że ławka drewniana zaginęła w Łazienkach. Przypadek? Panowie , autor wątku to stary okrętowiec z akcentem na żaglowce, więc niema się co dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 Chciałbym kiedyś tak umieć... Choćby na sztylu od kilofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi