HK1885 Napisano 13 Lutego 2023 Share Napisano 13 Lutego 2023 W sumie szkoda, że w 1:48 nie ma takiego malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 13 Lutego 2023 Share Napisano 13 Lutego 2023 (edytowane) 29 minut temu, HK1885 napisał: W sumie szkoda, że w 1:48 nie ma takiego malowania... Jest. W starym zestawie Academy z Fishbedem Edytowane 13 Lutego 2023 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 13 Lutego 2023 Share Napisano 13 Lutego 2023 22 minuty temu, Psar77 napisał: Jest. W starym zestawie Academy z Fishbedem A niech Bóg zabroni takie rzeczy! Nie będę kupował Academy jeśli w magazynku mam Edwardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 13 Lutego 2023 Autor Share Napisano 13 Lutego 2023 Bardzo cieszę się, że się podoba. Nie spodziewałem się tak licznej aprobaty Chciałbym zdążyć z tym modelem na Bytom, co z tego wyjdzie to się okaże. Szczerze mówiąc to już przytłacza mnie sama myśl nakładania kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 Idzie Ci ekspresem i b elegancko to wychodzi Co do wyplowien, to aktualne zdjęcia tego egzemplarza (robi za pomnik w Krzesinach) pokazują że z wypłowieniami można iść bardzo, bardzo daleko... Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 21 Lutego 2023 Autor Share Napisano 21 Lutego 2023 Właśnie taki jest plan nawet chcę go zrobić matowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 17 Marca 2023 Autor Share Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Witam po przerwie, Wszystkie znaki na niebie wskazują, że uda się zdążyć. Model jest po kalkach i waschu i troszkę jeszcze dodałem cieni przy użyciu shadera od miga: Edytowane 17 Marca 2023 przez MaciejW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Numery 9111 i głowy kruka były w odcieniu ciemniejszego koloru szarego z kamo. U Ciebie te elementy są zdecydowanie za jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) No niestety w tym przypadku Edek dał d..y z odcieniem tego kruka na stateczniku Miałem ten sam problem i poprawiałem go kredką Edytowane 18 Marca 2023 przez PabloA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Ale kolory strencili też są zdecydowanie za jasne. Na samolocie praktycznie nie były widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 18 Marca 2023 Autor Share Napisano 18 Marca 2023 No niestety eduard dał ciała, raczej nie będę tego poprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 No to zapraszam do galerii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi