mikemc Napisano 14 Sierpnia 2021 Share Napisano 14 Sierpnia 2021 Witam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 14 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Sierpnia 2021 Share Napisano 14 Sierpnia 2021 Japoniec w Iraku. Bardzo dobra praca. Plus za temat - pojazd rzadko spotykany na polskich forach modelarskich. Figurant i podstawka bardzo dobre. Co tu dużo pisać - szkolne 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Sierpnia 2021 Share Napisano 14 Sierpnia 2021 jest w planach jakiś "trzeci" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2021 W planach jest. Tylko odpowiedniego "ludzika" muszę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Szukaj tutaj: https://www.blast-models.eu/en/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 19 Sierpnia 2021 Share Napisano 19 Sierpnia 2021 Śliczny samochodzik, podstawka również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Sierpnia 2021 Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Genialne to autko a jak mi się "samochodzik" podoba to naprawdę musi być lux. Wydaje mi się, że już jakiś czas temu widziałem tą pracę. Publikowałeś ją gdzieś wcześniej czy może ktoś zrobił bardzo podobną, która wryła mi się w pamięć? Tak czy inaczej całościowo naprawdę super scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 21 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2021 Model skończyłem kilka dni przed publikacją zdjęć, więc raczej to nie byłem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi