mig Napisano 27 Sierpnia 2021 Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 No na czarnym o wiele lepiej szczegóły widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 Bardzo fajne robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 W dniu 26.08.2021 o 10:22, Roland_Sebastian napisał: Model bardzo fajny, lezy u mnie w szafie w wersji nocnej. I rzecz, która mnie powstrzymuje przed budową to ten jednolity ciemny kamuflaż. Ciężko zmalować to tak, żeby było interesująco i nie zamieniło modelu w jedna ciemna plamę bez widocznych szczegółów. Myślę, że delikatny postshading i jasny wash mogą dać radę. Byłem nawet dość zadowolony z efektu przy moim korsarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi