Thalgonis Napisano 1 Września 2021 Share Napisano 1 Września 2021 U-boat VII Type B - prekursor najbardziej „rozpowszechnionej” wersji C Proszę o łagodny wymiar kary - to moje pierwsze ogóle podejście do jakiejkolwiek dioramy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Każdy śledzik cieszy ale chyba te wieczko konserwy jest niepotrzebne, można dorobić pianę na dziobie i chyba posiadały linę od dziobu do rufy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Brawo za pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 niezły śledź rzeczywiście linek brakuje, warto dorobić : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Pomysł znakomity, ja z kolei wieczko bym zostawił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Kapitalny pomysł, wieczko musi zostać Ale ja bym rozważył obniżenie peryskopów, raz że te zestawowe wyglądają bardzo średnio, a dwa że na powierzchni raczej nie były wysuwane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 3 godziny temu, filipsg napisał: na powierzchni raczej nie były wysuwane. Rozgląda się czy poza puszką jest bezpiecznie , 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 24 minuty temu, zaruk napisał: Rozgląda się czy poza puszką jest bezpiecznie , Dobrze że na powierzchni zdąży z puszki wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 51 minut temu, zaruk napisał: Rozgląda się czy poza puszką jest bezpiecznie , Słabo to widzę, na peryskopach nie ma wizjerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Niezły ten "szprot w pomidorach" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 fajowy koncept - ja bym chyba tylko prócz linek, wodę jakimś glosem pociągnął to morze - wygląda dość "matowo" - gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Października 2021 Autor Share Napisano 24 Października 2021 Ciałko, miłe dla mnie pokłosie IV Włocławskiego Festiwalu Modelarskiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 Macieju gratuluje wyróżnienia "szprota" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Października 2021 Autor Share Napisano 24 Października 2021 Dzięki Panowie Dodam tylko, że przed konkursem dodałem te linki od dziobu do rufy - może to po nich udało się przeciągnąć głosy na moją stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Października 2021 Share Napisano 25 Października 2021 Raczej myślę że fajny pomysł i dobre wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2023 I znowu z tarczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 16 Kwietnia 2023 Share Napisano 16 Kwietnia 2023 I tu również po raz grugi GRATULACJE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtDeco Napisano 16 Kwietnia 2023 Share Napisano 16 Kwietnia 2023 Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Kwietnia 2023 Share Napisano 17 Kwietnia 2023 To w tej chwili chyba najsłynniejsza puszka w Polsce. Gratulacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2023 7 minut temu, zaruk napisał: To w tej chwili chyba najsłynniejsza puszka w Polsce. Gratulacje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Brak śladów korozji na puszce chyba jest zakonserwowana w oleju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Świetna dioramka. Pomysł kapitalny. Opinia mocno spóźniona. Wcześniej nie miałem sposobności ale skoro odkonserwowałeś temat to skorzystałem z okazji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi