Pszczółka Napisano 20 Września 2006 Autor Share Napisano 20 Września 2006 Witam Chce wam pokazac zdjecia z wczorajszej pracy nad modelem cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 jest tylko jedno ale, Volvo nie maluje ramy na kolor czarny, na początku był to szary, a teraz po fuzji z Renault Trucks jest ciemny szary... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 pszczółka ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 dobrze ci idzie ino nie zwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 20 Września 2006 Autor Share Napisano 20 Września 2006 jest tylko jedno ale, Volvo nie maluje ramy na kolor czarny, na początku był to szary, a teraz po fuzji z Renault Trucks jest ciemny szary... Pozdr. Kurcze nie zauważyłem ale teraz to juz jest za póżno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 jest tylko jedno ale, Volvo nie maluje ramy na kolor czarny, na początku był to szary, a teraz po fuzji z Renault Trucks jest ciemny szary... Pozdr. Kurcze nie zauważyłem ale teraz to juz jest za póżno. A dałem ci tyle zdjęć żebyś miał na czym się wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 jest tylko jedno ale, Volvo nie maluje ramy na kolor czarny, na początku był to szary, a teraz po fuzji z Renault Trucks jest ciemny szary... Pozdr. Kurcze nie zauważyłem ale teraz to juz jest za póżno. Ne martw się, najwyżej będzie to Volvo malowane pod zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 jest tylko jedno ale, Volvo nie maluje ramy na kolor czarny, na początku był to szary, a teraz po fuzji z Renault Trucks jest ciemny szary... Pozdr. Kurcze nie zauważyłem ale teraz to juz jest za póżno. Ne martw się, najwyżej będzie to Volvo malowane pod zamowienie Dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 No no ładnie Ci idzie oby tak dalej zasiadam w fotelu i będę obserwował dalsze postępy. P.S Mam problem z lakierem lub z farbkami: Po pomalowaniu trucka na czarno i nalożeniu kalek następuje czas na lakier ale jak go położyłem farbka zaczęła pękać i jest taka popękana na innych kolor jest git. Co robić??? POMOCY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 14 Października 2006 Autor Share Napisano 14 Października 2006 Witam przepraszam że nia dawałem ostatnio znaow postęp z pracy ale były pewne problemy i sie juz wyjaśniły Mam problem nie wiem gdzie mam przykleic ta cześc która jest na zdjeciu ponizej A tutaj są postępy pracy wczorajszej na modelem czyli kóka są juz na stałe i tylne zawieszenie skończone Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 Mam problem nie wiem gdzie mam przykleic ta cześc która jest na zdjeciu ponizej Filtry powinieneś przykleić z prawej strony silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 15 Października 2006 Autor Share Napisano 15 Października 2006 Filtry powinieneś przykleić z prawej strony silnika inogdzie dokładnie bo na instrukcji jest chyba żle pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Mnie się bardzo podwozie podoba. Powodzonka w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 (edytowane) Filtry powinieneś przykleić z prawej strony silnika inogdzie dokładnie bo na instrukcji jest chyba żle pokazane Edytowane 16 Października 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 16 Października 2006 Autor Share Napisano 16 Października 2006 Na fotce umieszczenie filtrów masz zaznaczone czerwoną ramką: Dzięki ci za pomoc teraz moge dalej pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 17 Października 2006 Autor Share Napisano 17 Października 2006 Witam dzieki za pomoc w przekazaniu gdzie miała sie znalżśc ta cześc i właśnie pokaże wam fotke jak pomalowałem to i jest na miejscu A tutaj sa fotki co dzisiaj zrobiłem pomalowane cześci A tutaj pomalowane cześci które wyladowały na swoje miejsce Zapomniałem zrobic zdjecie chłodnicy i pasków które zostały pomalowane i przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Wszystko ładnie wyszło, tlko czy mi sie wydaje czy kolektor jest złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 17 Października 2006 Autor Share Napisano 17 Października 2006 Wszystko ładnie wyszło, tlko czy mi sie wydaje czy kolektor jest złoty Kolektor pomalowałem farbka z humbola 15 czyli to jest gunmetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 yyy kolego to nie jest gunmetal . Posiadam te farbke (humbrol Enamel) i ma ona oznaczenie 53. i zupełnie inny kolor to jest:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Października 2006 Share Napisano 19 Października 2006 oj kolego i znów się nidopytałeś i z własnej niewiedzy popełniłeś błąd w modelu. Filtry Olejowe pomalowałeś na kolor czarny a powinny być białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 19 Października 2006 Autor Share Napisano 19 Października 2006 oj kolego i znów się nidopytałeś i z własnej niewiedzy popełniłeś błąd w modelu. Filtry Olejowe pomalowałeś na kolor czarny a powinny być białe. A w instrukcji miałem na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 21 Października 2006 Share Napisano 21 Października 2006 Jak możesz to w instrukcją sugeruj się jak najmniej. Jeśli potrzeba Ci jakiś zdjęć to pierw zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 13 Listopada 2006 Autor Share Napisano 13 Listopada 2006 Witam Ostatnio zbytnio nie miałem czsu chodzic na modelarnie ale jak przyszedlem to resztę cześci poprzyklejałem które miałem pomalowane sory ze nie dałem fotek ale te części które pomalowałem są zbliżone na fotkach. A oto kilka fotek małej aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 Wszystko elegancko cacy glacy ale przeraza mnie ten kolektor wydechowy który pomalowany jest w kolorze złotym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Dla mnie wszystko jest gites Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi