Czes Napisano 6 Września 2021 Share Napisano 6 Września 2021 (edytowane) Witam. Przedstawiam mój następny model w skali 1/72.Mam nadzieje ze się wam spodoba. Miłego oglądania.Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2021 przez Czes 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 6 Września 2021 Autor Share Napisano 6 Września 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 6 Września 2021 Share Napisano 6 Września 2021 Podoba mi się, ale czy nie powinien mieć zimmeritu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Września 2021 Share Napisano 9 Września 2021 Bardzo fajne malowanie. W moim guście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 W dniu 6.09.2021 o 23:05, Klapouch napisał: Podoba mi się, ale czy nie powinien mieć zimmeritu? Zależy, bo z tego co wiem przestali używać zimmeritu pod koniec wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 43 minuty temu, Jacorro napisał: Zależy, bo z tego co wiem przestali używać zimmeritu pod koniec wojny. To ciekawa informacja bo mam na oku Kinga z flyhawk, który jest bez pasty a z tego co wiem powinien mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 W dniu 6.09.2021 o 23:05, Klapouch napisał: Podoba mi się, ale czy nie powinien mieć zimmeritu? 2 godziny temu, Jacorro napisał: Zależy, bo z tego co wiem przestali używać zimmeritu pod koniec wojny. Jeśli chodzi o Tygrysy II to pierwszy bez pasty "zimmerit" zszedł z taśmy Tiger II - Fgst.Nr.280243 w dniu 11-09-1944 roku. Do końca roku weszło jeszcze parę zmian modernizacyjnych w tych wozach. Model ten zapewne wzorowany na tym Fgst.280243 czyli No.332 z 501 SS sPzAbt - teraz w muzeum w USA. Muszę dodać że model ma parę błędów merytorycznych - najbardziej widoczny to kopuła D-cy w wersji wczesnej. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Zawsze mi się podobał ten kamuflaż jedynie co powinieneś wymienić to liny ale model ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Co do modelu fajnie go się sklejało do czasu nałożenie gąsek. Okazały się za duże. Mój błąd nie sprawdziłem na początku czy pasują a tu się zrobiła taka niespodzianka. Wstawię zdjęcie tego modelu I ile trzeba było uciąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi