Remik Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 A tu mały skok w bok . Pierwszy model w wersji aeroklubowej 2 miejscowy, drugi to wersja atlantycka. Firmy nie muszę pisac bo jest znana. Zapraszam do oglądania Fotek:) Pozdrawiam Remik:) Cytuj
Marwaw Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Piękna robota, żeby tak w 1/48 robili takie Pierwszego swego Erwudziaka pozyskałem...wygrzebując spod łóżka w pokoju w ośrodku wczasowym w Kołobrzegu. Zostawił go ktoś z poprzedniego turnusu Cytuj
Remik Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 Myślę że w 48 to kwestia czasu -pewnie Ardpol zrobi niespodziankę , przynajmniej tak mi się wydaje Marwaw - dobre , to się nazywa właściwy człowiek we właściwym miejscu ....... Pozdrawiam Cytuj
kamil zoszak Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Łezka w oku się kręci jak się te modele widzi... Pierwsze kroki w modelarstwie nimi popełniałem Cytuj
kornik_69 Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Samolociki wręcz urocze Jedyny chyba poważniejszy kwas to grudowato-mazowata powierzchnia metalizera na kadłubach i zewnętrznych partiach skrzydeł. Trochę to psuje fakturę, ale tragedii nie ma. Reszta jest jak najbardziej pozytywna. Duży plus to ułożenie kalek i oszklenie, które prezentuje się nad wyraz dobrze. Pozdrawiam Kornik Cytuj
valpurgius Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 kornik69:O ile znam model, to ta grudowato- mazowata faktura wynika nie z farby, a z faktury plastiku ;-) A modele piękne :-) Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Podejrzewam że metalizer jest OK , a faktura powierzchni zestawu jest taka nierówna ( zużycie form itp. ) . Oszklenie dziwnie przejrzyste jak na ten zestaw - rozumiem że dorobiłeś vacu PZDR Cytuj
Remik Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 Warstwa farby jest,, ok'' bo malowałem aerografem, starając się jak najcieniej położyć , model ma imitację faktury płótna i stąd może taki efekt , a co do oszklenia to jest oryginalne - polerowałem je uparcie, predzej to chyba dorobił bym nowe ..... Cytuj
LordDisneyland Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Szybko przyjrzałem się moim wypraskom - i powiem krótko. Nie wierzę. Podwozie to chyba od podstaw robiłeś? Bardzo ładne modele, wrażenie nieco psują moim zdaniem śmigła, ale reszta - cymesik... Wycisnąłeś z tych wyprasek chyba 200 procent normy Cytuj
SmokHaosu Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 No proszę, mimo lat oryginalne kalkomanie trzymają fason. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Ładne ptaszki, jak oglądam takie cuda to wraca wiara w 1/72 Cytuj
kwiatektatek Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Małe i piękne. Przyznajcie koledzy że w 48ce straciłyby nieco swojego uroku Cytuj
ArmiA Napisano 11 Czerwca 2008 Napisano 11 Czerwca 2008 Jakoś przegapiłem tą galerię:( Krótko mówiąc super, a metalizer cud miód i orzeszki:) Faktura plastiku naprawdę jest tragiczna, tak więc tutaj nie wiele dało się zrobić:( Cytuj
Gość Napisano 21 Czerwca 2008 Napisano 21 Czerwca 2008 Producentem modelu jest firma plastyk? Pamiętam że kleiłem RWD tylko nie pamiętam jakiej był firmy. I kiedy to było... Chyba jak miałem 9 lat czyli jakieś 18 lat temu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi