Remik Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 A tu mały skok w bok . Pierwszy model w wersji aeroklubowej 2 miejscowy, drugi to wersja atlantycka. Firmy nie muszę pisac bo jest znana. Zapraszam do oglądania Fotek:) Pozdrawiam Remik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Piękna robota, żeby tak w 1/48 robili takie Pierwszego swego Erwudziaka pozyskałem...wygrzebując spod łóżka w pokoju w ośrodku wczasowym w Kołobrzegu. Zostawił go ktoś z poprzedniego turnusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remik Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Myślę że w 48 to kwestia czasu -pewnie Ardpol zrobi niespodziankę , przynajmniej tak mi się wydaje Marwaw - dobre , to się nazywa właściwy człowiek we właściwym miejscu ....... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Łezka w oku się kręci jak się te modele widzi... Pierwsze kroki w modelarstwie nimi popełniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Samolociki wręcz urocze Jedyny chyba poważniejszy kwas to grudowato-mazowata powierzchnia metalizera na kadłubach i zewnętrznych partiach skrzydeł. Trochę to psuje fakturę, ale tragedii nie ma. Reszta jest jak najbardziej pozytywna. Duży plus to ułożenie kalek i oszklenie, które prezentuje się nad wyraz dobrze. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 kornik69:O ile znam model, to ta grudowato- mazowata faktura wynika nie z farby, a z faktury plastiku ;-) A modele piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Podejrzewam że metalizer jest OK , a faktura powierzchni zestawu jest taka nierówna ( zużycie form itp. ) . Oszklenie dziwnie przejrzyste jak na ten zestaw - rozumiem że dorobiłeś vacu PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remik Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Warstwa farby jest,, ok'' bo malowałem aerografem, starając się jak najcieniej położyć , model ma imitację faktury płótna i stąd może taki efekt , a co do oszklenia to jest oryginalne - polerowałem je uparcie, predzej to chyba dorobił bym nowe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Szybko przyjrzałem się moim wypraskom - i powiem krótko. Nie wierzę. Podwozie to chyba od podstaw robiłeś? Bardzo ładne modele, wrażenie nieco psują moim zdaniem śmigła, ale reszta - cymesik... Wycisnąłeś z tych wyprasek chyba 200 procent normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 W takim razie zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 No proszę, mimo lat oryginalne kalkomanie trzymają fason. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Ładne ptaszki, jak oglądam takie cuda to wraca wiara w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 PIĘKNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Małe i piękne. Przyznajcie koledzy że w 48ce straciłyby nieco swojego uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Jakoś przegapiłem tą galerię:( Krótko mówiąc super, a metalizer cud miód i orzeszki:) Faktura plastiku naprawdę jest tragiczna, tak więc tutaj nie wiele dało się zrobić:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Producentem modelu jest firma plastyk? Pamiętam że kleiłem RWD tylko nie pamiętam jakiej był firmy. I kiedy to było... Chyba jak miałem 9 lat czyli jakieś 18 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi