Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Ciałko, a u mnie jak zwykle szkop na warsztacie Wreszcie był pretekst do wzięcia udziału w jakimś konkursie (PWM)... Dotychczas wyszło takie coś jak na fotkach. Jednak pierwszy raz chcę zrobić jakąś podstawkę pod czołga Zimm firmowy, od tamki. I od razu informuję zainteresowanych: delikatnie mówiąc jest taki sobie... Podkład „mahogeniowy” CD w następnym poście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 Skromna modulacja Pierwsze kropy za płoty CD w następnym poście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Drugie plamkowanie Edytowane 27 Września 2021 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Tej modulacji w ogóle nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 Maszyna po zapoznaniu się z łosiem i po dodaniu kilku bambetli... A numer taktyczny? Jakby znajomy... A poważniej: 102 walczyła we Włoszech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Delikatna blacharka i olejowanie + przykurzenie dolnych partii Edytowane 27 Września 2021 przez Thalgonis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Dziwnie ten "RUDY" wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Janek Kos z Czterech Pancernych nabił pod Studziankami więcej Ferdynandów niż Niemcy wyprodukowali. W dobrą stronę idzie ten z nr 102...........Działaj dalej!!!!!!!! i zadzwonili po assistance: zaraz złapie ich ITD.... no i złapali........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 Dzięki za fotki Podstawka będzie - jak oczywiście wyjdzie - z tego zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Ładne zdjęcia. Czekam na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 7 godzin temu, Thalgonis napisał: Delikatna blacharka i olejowanie + przykurzenie dolnych partii Bardzo ładnie wychodzi ale... tempo masz Waćpan niczym Raikonnen.... nie żartuj że go ogarnąłeś tego Słoniacza w jeden dzień bo padnę trupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 (edytowane) No nie, w jeden nie... W końcu farba też musi kiedyś wyschnąć. Zacząłem 2 września, tylko teraz sobie przypomniałem, że na tym forum też mam konto Edytowane 27 Września 2021 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 2 godziny temu, Thalgonis napisał: W końcu farba też musi kiedyś wyschnąć.... no właśnie coś mi się to podejrzane wydawało taki hokuspokus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 Ciąg dalszy projektu Muszę to przyznać, oj muszę: rolnik to ma jednak ciężkie życie - sadzenie siana w toku PS. krzaczory po prawej to gotowce z firmy Polak, siano to cięte włosie z pędzla malarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Października 2021 Share Napisano 5 Października 2021 Faktycznie, sadzenie siana to ciężka robota. A jaka głupia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 (edytowane) Kolor ramki to bedzie dunkelgelb „podniszczony” Teraz to jest podklad z lakierem do wlosow na nim PS. napisałem w poprzednim PeeSie, że to firma „Polak” - ja brałem z Gdańskiej Modelmanii. Edytowane 5 Października 2021 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 9204 i 9253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 Zasiali górale... Zastanawiam się czy jakoś nie stłumić tych zielonych krzaczorów, bo chyba za duży kontrast do tych spłowiałych słońcem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 dobrze jest za to możesz na polu kilka maków lub habrów dorzucić żeby nie było tak monotonnie i złamać tą żółć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 Dzięki! Ale wiesz, 3/4 tej żółci nie będzie widać Zostanie przygnieciona słoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 (edytowane) Ja bym te krzaczory wywalił bo to tak na uboczu wyglądają, trochę bez sensu, dwa kolory tam dodałeś a jakby z innej bajki , może lepiej te siano zróżnicować , gdzieniegdzie może snopki z pędzla skrócić , więcej głębi by było, więcej tej ziemi dodać , ale generalnie to dobra robota ogólnie , te krzaczory za wysokie wyglądają Edytowane 6 Października 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 Krzaczory muszą być - spójrz na zdjęcie źródłowe Wiem, że są trochę za wysokie ale już nic z tym nie zrobię, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Krzaczory muszą być - spójrz na zdjęcie źródłowe Wiem, że są trochę za wysokie ale już nic z tym nie zrobię, niestety... Jak mus to mus, to chociaż wtop je w otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Października 2021 Autor Share Napisano 7 Października 2021 No i finito-Benito, jak mawiali włosi na froncie włoskim W przyszłym tygodniu galeryjka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Października 2021 Autor Share Napisano 7 Października 2021 Zwykła kartka wydrukowana na drukarce. To jest tymczasowe - muszę poszukać w papierniczym jakiejś przezroczystej folii samoprzylepnej, na której można drukować na domowej drukarce atramentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi