DamianosPL Napisano 29 Maja 2022 Autor Share Napisano 29 Maja 2022 Troche czasu nic tu nie wstawiałem. Stan na dzisiejszy dzień. Zostało zrobić 2 Goliathy od Platza/Dragon , lampy, podkład i na to farba i dioramka zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2022 Czas przyszedł na Platza/Dragona ciężko sie go robi nie to co Tamiya ale nie porównujmy form dragona z 1999 do Tamiya z 2018. Tak przy okazji do Projektu wlatuje Chi-Nu Type 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Czy jakikolwiek z tych modeli pomalujesz? Czy po prostu budujesz by budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2022 Godzinę temu, StarBourne napisał: Czy jakikolwiek z tych modeli pomalujesz? Czy po prostu budujesz by budować? Zostaną pomalowane w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2022 Ciąg dalszy gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2022 Zostaje podkład, farba i lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 Podkład dany. Jednak od Mr hobby lepszy. Kupie na testy od Mr Hobby ale ten akrylowy. Innych warunków nie mam do malowania bo mały pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 17 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2022 Powoli zacząłem Chi-Nu Robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IIQBAII Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Oryginalny temat. Mi również się ni śpieszy z malowaniem modeli więc jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Nie ma co odkładać, potem to tylko gorzej, części się pogubią, gąsienice połamią, kurz model przykryje. Maluj od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Czerwca 2022 Share Napisano 23 Czerwca 2022 Takie coś rzucili: https://www.1999.co.jp/eng/10897192 Wygląda jak różowy nosorożec To stareńki model Tamiya: Z nowymi kalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 23 Czerwca 2022 Share Napisano 23 Czerwca 2022 5 godzin temu, robertmodelarz napisał: Takie coś rzucili: https://www.1999.co.jp/eng/10897192 Wygląda jak różowy nosorożec To stareńki model Tamiya: Z nowymi kalkami Ale kto pytał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 5 godzin temu, StarBourne napisał: Ale kto pytał? Nikt nie pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 4 godziny temu, robertmodelarz napisał: Nikt nie pytał. Dokładnie, nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 22 godziny temu, robertmodelarz napisał: Takie coś rzucili: https://www.1999.co.jp/eng/10897192 Wygląda jak różowy nosorożec To stareńki model Tamiya: Z nowymi kalkami Dzięki za info może kupie jak bedzie na amazonie jp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 25 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2022 Wieża skończona. Zbytnio nie chce mi sie malować modeli latem kiedy sie mieszka na poddaszu i ma sie w domu 35 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 Czas wrócić do Projektu po przerwie. Zacząłem od zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 24 Września 2022 Autor Share Napisano 24 Września 2022 Gąsienice sklejone klejem Mr.Cementem tak jak mówiła instrukcja po japońsku. Koła wycięte i zeszlifowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Dzisiaj czas przyszedł na malowanie Goliatów do dioramy. Zrobiłem test farby Italeri dunkelgelb i mi nie pasował kolor na dodatek aerograf zatkało Więc zmieniłem na Humbrola 93 Desert Yellow i ani razu nie zatkało więc kolor chyba zdecydowanie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 9 Października 2022 Autor Share Napisano 9 Października 2022 Przymiarki do dioramy. Jeden goliath do przemalowania jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 Dzisiaj tak mnie wciągneło malowanie ze az zleciało w mgnieniu oka 2.5 godziny. Kadłub nadal nie zapodkładowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 19 Listopada 2022 Autor Share Napisano 19 Listopada 2022 Podkładkowanie ciąg dalszy. I przy okazji znalazłem złoty środek w podkładzie od AK 3:1 (farba:rozcienczalni) i idealnie kryje a na dodatek nie śmierdzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Prace ciągle do przodu. Bardzo dobrze Ci idzie. Czekamy na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 No to koloru sie doczekaliśmy. Według mnie najlepsze farby z których korzystałem 1:2(F:R) W niektórych ujeciach widać ze jest nie pomalowane ale tak światło pada gdy sie spojrzy pod innym kątem jest gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 Pocieniowałbyś trochę gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi