Rzeznik Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 (edytowane) Dzień dobry. Chciałbym przedstawić galerię skończonego niedawno modelu. Warsztat można zobaczyć tutaj: O modelu nie ma co się rozpisywać bo temat znany. To mój pierwszy model tego producenta i mam nadzieję, że nie ostatni. Ostrzę sobie zęby na Mig-15 ale nigdzie ni mo...:( Niestety na szybach pancernych wyszły mikropęknięcia co psuje niestety efekt ale cóż... Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 6 Października 2021 przez Rzeznik 7 Cytuj
rymulus Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 Fajna foczka. Jak na mój gust to koła trochę zbyt brudne, wygląda trochę jakby przejechał przez cementownię. Cytuj
_OldMan_ Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 Podwozie trochę nie teges. Geometria. Cytuj
Adamo722 Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Podwozie trochę nie teges. Geometria. Za mało do przodu wysunięte Cytuj
_OldMan_ Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 9 minut temu, mig napisał: Fajna foka wyszła. Gdzie wyszła ? Cytuj
Adamo722 Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 29 minut temu, _OldMan_ napisał: Gdzie wyszła ? Spod ręki Cytuj
kozborn Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 Bardzo mi się podoba. Faktycznie podwozie może zbyt prostopadłe i zgodzę się, że samolot jest jak powizycie w cementowni Ale mega podoba mi się to rdzawe brudzenie brzucha. Pięknie postarzony. Cytuj
Rzeznik Napisano 8 Października 2021 Autor Napisano 8 Października 2021 O cholerka faktycznie golenie powinny być bardziej wysunięte do przodu. Dzięki za zwrócenie uwagi. Przy następnym modelu nie będę lądował w cementowni. Dzięki za miłe słowa i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi