Rzeznik Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 (edytowane) Dzień dobry. Chciałbym przedstawić galerię skończonego niedawno modelu. Warsztat można zobaczyć tutaj: O modelu nie ma co się rozpisywać bo temat znany. To mój pierwszy model tego producenta i mam nadzieję, że nie ostatni. Ostrzę sobie zęby na Mig-15 ale nigdzie ni mo...:( Niestety na szybach pancernych wyszły mikropęknięcia co psuje niestety efekt ale cóż... Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 6 Października 2021 przez Rzeznik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Fajna foczka. Jak na mój gust to koła trochę zbyt brudne, wygląda trochę jakby przejechał przez cementownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Podwozie trochę nie teges. Geometria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Podwozie trochę nie teges. Geometria. Za mało do przodu wysunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Fajna foka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 9 minut temu, mig napisał: Fajna foka wyszła. Gdzie wyszła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 29 minut temu, _OldMan_ napisał: Gdzie wyszła ? Spod ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 Bardzo mi się podoba. Faktycznie podwozie może zbyt prostopadłe i zgodzę się, że samolot jest jak powizycie w cementowni Ale mega podoba mi się to rdzawe brudzenie brzucha. Pięknie postarzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 8 Października 2021 Autor Share Napisano 8 Października 2021 O cholerka faktycznie golenie powinny być bardziej wysunięte do przodu. Dzięki za zwrócenie uwagi. Przy następnym modelu nie będę lądował w cementowni. Dzięki za miłe słowa i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi