greatgonzo Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 Ano nie. Post z niedzieli z 17.56 opisuje to prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 21 Października 2021 Autor Share Napisano 21 Października 2021 Czyli jeszcze pasek IG od tych otwórow inspekcyjnych na wysokości 2/3fotela? A co to k... miało wspólnego z technologicznością jak tam nie widać żadnego łączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 A powinno być. W poprzek kabiny, troszeczkę dalej niż w połowie tych otworów. Podłoga to były takie dwie trapezoidalne skrzynki, puste od dołu, łączone wzdłuż osi samolotu i kończące się na wspomnianych otworach. Z wycięciem na knypel naturalnie. Sklejka była z nimi zgodna w rzucie i można było ją przymocować przed montażem podłogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Fajnie wychodzi ten konik.. Mam pytanie czy tamka daje do zestawu inne wloty/wyloty wentylacyjne zboku silnika, pod wydechami. W hasegawie są zaznaczone otworki a nasze miały takie podłużne osłonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Fajnie wychodzi ten konik.. Mam pytanie czy tamka daje do zestawu inne wloty/wyloty wentylacyjne zboku silnika, pod wydechami. W hasegawie są zaznaczone otworki a nasze miały takie podłużne osłonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 11 minut temu, myszaty napisał: Fajnie wychodzi ten konik.. Mam pytanie czy tamka daje do zestawu inne wloty/wyloty wentylacyjne zboku silnika, pod wydechami. W hasegawie są zaznaczone otworki a nasze miały takie podłużne osłonki. Ja mam tylko z otworkami i dlatego dokupiłem taki zestaw (tu sklep wybrany losowo). https://agtom.eu/do-skali-172/360615-yahu-models-1-72-mustang-iv-louvers.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Dzieki wielkie, nie wiedziałem jak tycj żaluzji szukać, i już zaczynałem kombinować jak to wystrugać bo hasa też ich nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 Dokładnie jak pisze Kolega Woit Yahu rozwiąże Twoje problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Już jadą! Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 Zasiadam i popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 Postępów na razie brak, bo dłubię biżuterię lotniskową przy Su 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi