copycat Napisano 4 Marca 2022 Autor Share Napisano 4 Marca 2022 Dobrze że mi przypomniałeś. Zamalowanie dodatkową warstwą zielonego nie przynosiło skutku. Miałem to spróbować smoke pociągnąć. Jak nie wyjdzie to zostawię tak jak jest, bardziej działa na wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Jeszcze nie, kilka małych upierdliwych detali mi zostało do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 (edytowane) Coś chłopaki troszkę się za mocno błyszczą. Psiknij po nich matem w szczególności ich berety Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Teraz, patrykd napisał: Coś chłopaki troszkę się za mocno błyszczą. Psiknij po nich matem 50% to wina zdjęcia, są bardziej satynowi, ale zgadzam się. Muszę porządny mat kupić, bo ten od AK to jest błyszczący, tamiya też d... nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Bede sie powtarzał jak zdarta płyta. Chcesz mat --> VMS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 W vms są 2 rzeczy które mnie się nie podobają. Pierwsze to to że ich aplikacja polega na zalewaniu zbyt mocno powierzchni przez co traci się szczegóły. Drugi problem to cena z dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Cena z doopy jest, zalewać nie trzeba wbrew filmom instruktażowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Efekt końcowy to, nie ukrywam, ogromne rozczarowanie. Zawiodłeś moje oczekiwania na całej linii, nie spodziewałem się takiej lipy, odejścia od pierwotnych, ambitnych planów i takiego zawodu Zacząłeś z przytupem, śledziłem warsztat z zainteresowaniem, bo i wykonawczo, i tematem był ciekawy, rozbudziłeś apetyt, a tu, na koniec... GDZIE JEST, KURŁA, OBIECANY DUDZIARZ?! Natomiast pan Winston wykonany perfekcyjnie, bardzo podoba mi się w punkt brudzenie, scenka też niczego sobie, gratulacje! Co do matu, wiem, że Vallejo ma tu wielu serdecznych nieprzyjaciół, ale akurat ich lakier matowy sprawdza mi się doskonale, i pod pędzel, i do aero. Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez kryspacz 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2022 Żona najpierw mi pozwoliła kupić witrynę, na moje wypociny, a potem zrobiła Anschluss jednej półki pod przestrzeń życiowa dla jej torebek. Stąd między innymi ograniczenia wielkości winietek i dudziarz poszedł w niepamięć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 "Tylko pantoflarz pyta żonę, czy może wyjść z kumplami na piwo. Prawdziwy mężczyzna wie, że nie może" Ta zasadę można śmiało rozciągnąć na prawo do przestrzeni życiowej na półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 Ja z kolei używam Alclada (bo akurat mam). Najbardziej matowy jaki widziałem to super mat od Miga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 Pewnie to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: Pewnie to: Dokładnie o ten właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Kwietnia 2022 Share Napisano 28 Kwietnia 2022 W dniu 26.04.2022 o 23:32, orzechu500 napisał: zalewać nie trzeba wbrew filmom instruktażowym. Czyli cienkimi warstwami kładziesz? Co do beretów to powszechnie wiadomo, że przed wejściem do miasta żołnierz-zdobywca poleruje go, jak resztę ekwipunku. Kolega Copycat przemyślał sprawę, więc proszę nie pisać o macie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi