barszczo Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Bardzo fajny Swordfish , od razu stary Matchbox stanął mi w oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 moj ( kiedys ) nie bedzie srebrny, ale ten - bardzo ladny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 W dniu 11.11.2021 o 20:56, abtb napisał: I Ty, Brutusie, przeciwko mnie? W życiu przenigdy W dniu 11.11.2021 o 20:56, abtb napisał: A kto jest drugi? Na w-f'ie niekiedy szło się pogubić odliczając do trzech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 W dniu 11.11.2021 o 20:17, mirage3 napisał: Co Wy palicie? Ja popularne, ale jak Pan major chce, to Franz ma Camele. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Godzinę temu, Moses napisał: Ja popularne, ale jak Pan major chce, to Franz ma Camele. Radomskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Dla niewtajemniczonych jeśli tacy są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 tez mam do tobołka sentyment.....walczył od początku do końca. Twój model super. sklejałem go lata temu /najpewniej matchbox/ ale nadal je mam stoją sobie w gablotce w ostatnim rzędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Listopada 2021 Autor Share Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Wyjdzie człowiek tylko na chwilę sprawdzić czy mu migranci marchwi z kopca nie wyjadają a już zaczyna się "palenie" na sali . Dobra, nie ma co ściemniać - jest tak: - dodatki: oraz najważniejszy element modelu: Kilka fotek dla porównania: I siu na półeczkę, do reszty bandy z cyklu "100-lecie RAF-u" Aha, to "białe" w dolnych płatach, jak wyschnie, będzie przezroczyste. Czyli jakieś reflektory to są I tak jakoś dobrnęliśmy do końca warsztatu. Czwartego grudnia (jak będzie dobrze) rozpoznanie bojem i okaże się ile jest wart ten mój ulep. Dziękuję wszystkim za udział, zaglądanie, podglądanie i klikanie Galeria w tym roku. Edytowane 22 Listopada 2021 przez abtb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Świetny Miecznik i kolekcyja zacna. Tylko kto to panie będzie odkurzał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Piękny model i piękna kolekcja Do kolekcji dwupłatowców RAF z IIWŚ przydałby się jeszcze Hawker Demon, tylko ten z Airfixa Vintage, to lekkie rzeźbienie w mydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 7 godzin temu, barszczo napisał: Tylko kto to panie będzie odkurzał? Od czasu do czasu odkurzam. Zauważyłem też, że im bardziej się do tego przykładam to kurz tym bardziej osiada na modelach Niestety ciemne raf-owskie kolory sprzyjają kurzowi 6 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: przydałby się jeszcze Hawker Demon, tylko ten z Airfixa Vintage, to lekkie rzeźbienie w mydle Lubię mydło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi