Psar77 Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2023 Juź zamówiłem kilka metalizerów, w tym i tytan ale nie wiem czy mnie stać na malowanie ich kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Zawsze możesz zamówić jakieś fajne dysze z ResKita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2023 7 minut temu, mirage3 napisał: Zawsze możesz zamówić jakieś fajne dysze z ResKita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Dysze wcale nie wydają mi się za ciemne. Ale daj dla pewności zdjęcie w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 11 Stycznia 2023 Share Napisano 11 Stycznia 2023 IMHO dysze wydają się za ciemne. Ja je maluje Polished Aluminium z AK. Po południu wrzucę zdjęcie bo akurat mam je na tapecie . Ale szkoda tej całej misternej roboty z maskowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2023 No trochę jaśniejsze powinny być, ale teraz nie będę tego poprawiał- może jak mnie najdzie za jakiś czas. Albo wcale i wtedy będziemy musieli z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Obiecałem zdjęcie dysz to proszę. Po lewej dysza od Edurda, z prawej strony z zestawu Academy Malowane AK Polished Aluminium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 Znam te dysze, bo korzystałem z nich przy poprzednim Tomcacie z Revella Ale ten projekt z założenia miał być szybki (hahaha) i niskobudżetowy bez spiny. Wykorzystałem w nim to co miałem już w magazynie jak również (golenie podwozia, TARPS) części z innych zestawów To nie model konkursowy, wiec zostanie już tak jak jest, ewentualnie jeśli @Marcin Witkowski wrzuci mi tu fotę zaparkowanego F-14D z obiema zamkniętymi dyszami to pomaluje i zamontuje zamknięte zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Mnie nie chodzi o same dysze a bardziej o kolor. Co prawda te zestawowe z HB fajnie by było wymienić bo grubaśne są. 12 minut temu, Psar77 napisał: jeśli @Marcin Witkowski wrzuci mi tu fotę zaparkowanego F-14D z obiema zamkniętymi dyszami to pomaluje i zamontuje zamknięte zestawowe to też jest jakaś opcja. Model fajnie się prezentuje, dużo w niego wysiłku włożyłeś i szkoda by było teraz montować do niego te dysze, sam pewnie to widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 43 minuty temu, Psar77 napisał: (...) ewentualnie jeśli @Marcin Witkowski wrzuci mi tu fotę zaparkowanego F-14D z obiema zamkniętymi dyszami to pomaluje i zamontuje zamknięte zestawowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Marcin Witkowski napisał: Moj człowiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Oto dysze wstydu - ja wiem czy takie za ciemne ? Za to Sidewindery wyszly spoko Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 Z grubsza koniec. Tradycyjnie na galerię trzeba będzie "chwilkę" zaczekać. Strasznie się szarpałem z tym modelem co się przełożyło na jakość pracy. Musze trochę popracować nad dyscypliną I fotki z kolegą z dywizjonu : GO NAVY !!! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 11 minut temu, Psar77 napisał: Strasznie się szarpałem z tym modelem co się przełożyło na jakość pracy. Jakoś tego na nim nie widać, wygląda bardzo dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Pięknie się prezentują koledzy Moje zdanie na temat dysz znasz tym bardziej w zestawieniu z kolegą z dywizjonu. Czyżbyś użyj innej farby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2023 (edytowane) 10 minut temu, burzatg napisał: Moje zdanie na temat dysz znasz tym bardziej w zestawieniu z kolegą z dywizjonu. Czyżbyś użyj innej farby? W obu przypadkach mieszałem White Aluminium z Burned Metal Alclada. Za drugim razem dałem za dużo Burned Metalu i wyszło jak wyszło Ale teraz zakupiłem parę kolorków innych, także przy następnym Tomku (a na pewno bedzie) już tego problemu nie będzie Edytowane 16 Stycznia 2023 przez Psar77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 8 minut temu, Psar77 napisał: przy następnym Tomku (a na pewno bedzie) już tego problemu nie będzie I to jest bardzo dobra wiadomość Twoje kocury prezentują się bardzo dobrze, lubię je oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 2 Lutego 2023 Autor Share Napisano 2 Lutego 2023 AV-8B już zagościł w galerii a niebawem wrzucę i tego jegomościa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Lutego 2023 Autor Share Napisano 4 Lutego 2023 Zapraszam do galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi