jacek Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 7 godzin temu, Skaidrus napisał: Cieszę się, że Ci się podoba Lotki są ruchome, więc dla bezpieczeństwa ustawiłem je w pozycji neutralnej. Okopcenia to kwestia zależna od konkretnej maszyny. Znalazłem zdjęcie samolotów względnie czystych i okopconych. Wybrałem wariant przybrudzony bo po prostu bardziej mi się podoba. Inspirowałem się tym zdjęciem z Wiki: Widocznie zle się wyraziłem bo góra jak dla mnie okopcona zawodowo. Chodziło mi o dół a dokładnie o te jasne chropowate ślady od kół ( piasek z lotniska? ) Za prawą golenią jakby za dużo, ale to moja ocena i nie traktuj tego jako krytykę a tylko jako subiektywną opinię zwykłego klejacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 17 godzin temu, jacek napisał: Widocznie zle się wyraziłem bo góra jak dla mnie okopcona zawodowo. Chodziło mi o dół a dokładnie o te jasne chropowate ślady od kół ( piasek z lotniska? ) Za prawą golenią jakby za dużo, ale to moja ocena i nie traktuj tego jako krytykę a tylko jako subiektywną opinię zwykłego klejacza. Wszystko jasne Pierwszy raz robiłem tego rodzaju brudzenie i jest trochę przesadzone. W następnym modelu efekt ten będzie bardziej stonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 W dniu 24.11.2021 o 16:02, Skaidrus napisał: Teraz pracuję nad najpiękniejszym czołgiem w historii: Akurat się nie znam. To co to za najpiękniejszy czouk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 No jak to? RUDY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Tak, tak, tak. Rudy? A Gustlik z Olgierdem inne gąski naciągali jak Grigorij na minę wjechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2021 3 godziny temu, jmx62 napisał: Akurat się nie znam. To co to za najpiękniejszy czouk? M3 Lee z MiniArt. Na wypasie, z wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 Dzięki bo już się męczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Nie powiem, bombowy model Fajny Heinkel Edytowane 1 Stycznia 2022 przez tenzan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi