jacek Napisano 29 Listopada 2021 Napisano 29 Listopada 2021 7 godzin temu, Skaidrus napisał: Cieszę się, że Ci się podoba Lotki są ruchome, więc dla bezpieczeństwa ustawiłem je w pozycji neutralnej. Okopcenia to kwestia zależna od konkretnej maszyny. Znalazłem zdjęcie samolotów względnie czystych i okopconych. Wybrałem wariant przybrudzony bo po prostu bardziej mi się podoba. Inspirowałem się tym zdjęciem z Wiki: Widocznie zle się wyraziłem bo góra jak dla mnie okopcona zawodowo. Chodziło mi o dół a dokładnie o te jasne chropowate ślady od kół ( piasek z lotniska? ) Za prawą golenią jakby za dużo, ale to moja ocena i nie traktuj tego jako krytykę a tylko jako subiektywną opinię zwykłego klejacza. Cytuj
Skaidrus Napisano 30 Listopada 2021 Autor Napisano 30 Listopada 2021 17 godzin temu, jacek napisał: Widocznie zle się wyraziłem bo góra jak dla mnie okopcona zawodowo. Chodziło mi o dół a dokładnie o te jasne chropowate ślady od kół ( piasek z lotniska? ) Za prawą golenią jakby za dużo, ale to moja ocena i nie traktuj tego jako krytykę a tylko jako subiektywną opinię zwykłego klejacza. Wszystko jasne Pierwszy raz robiłem tego rodzaju brudzenie i jest trochę przesadzone. W następnym modelu efekt ten będzie bardziej stonowany. Cytuj
jmx62 Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 W dniu 24.11.2021 o 16:02, Skaidrus napisał: Teraz pracuję nad najpiękniejszym czołgiem w historii: Akurat się nie znam. To co to za najpiękniejszy czouk? Cytuj
jmx62 Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Tak, tak, tak. Rudy? A Gustlik z Olgierdem inne gąski naciągali jak Grigorij na minę wjechał! Cytuj
Skaidrus Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Napisano 2 Grudnia 2021 3 godziny temu, jmx62 napisał: Akurat się nie znam. To co to za najpiękniejszy czouk? M3 Lee z MiniArt. Na wypasie, z wnętrzem Cytuj
tenzan Napisano 1 Stycznia 2022 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Nie powiem, bombowy model Fajny Heinkel Edytowane 1 Stycznia 2022 przez tenzan 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi