skikut87 Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć, Niezmiernie mi miło pochwalić się, że udało mi się ukończyć pierwszy projekt od jakiegoś roku Model wzbogacany lufami Afera oraz zestawem waloryzacyjnym DEF Model. Z własnych prac to głownie poprawa faktury odlewu. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez skikut87 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Piękna fura wyszła z tego francuza, Ładne żywe kolorki-szacun za perfekcyjne czarne obramówki na wieży. Piękne ślady eksploatacji i eleganckie błotko na układzie jezdnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Nie mój klimat ale model i zasługuje na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 Bardzo fajnie. Może tylko bardziej bym przykurzył wieżę, jakoś tak mi odstaje od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) 20 godzin temu, bulik58 napisał: Dzięki za uwagi natomiast kontrując je: Jak widzisz na pierwszym (moim) zdjęciu koło napędowe jest przetarte - tak samo jako koła jezdne, kola napinające i gąsienice w miejscu styku - albo zapraszam do warsztatu by to zobaczyć Jeśli chodzi o stopniowanie brudzenia i małą ilość obić na wieży no cóż ,te pojazdy tak czasem miały. Plus że nie dostało mi sie za brak modulacji. co do syfu w gąsienicach przyjrzyj się bo tak owe trawy też gdzie niegdzie dałem Edytowane 7 Grudnia 2021 przez skikut87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2021 Kilka innych fotek 3 godziny temu, bulik58 napisał: Jesli jedne rzeczy sa a inne tak powinne wygladac to uznaj moje uwagi za nie byle , z reszta jak ktos robi swoj model to sprawa gustu, a o gustach sie nie dyskutuje , Co nowego wjedzie na hale produkcyjna? a powoli się robi kolejny cudok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 Dużo pracy włożyłeś, widać to po efekcie końcowym, gratuluję ukończenia projektu. To co rzuca mi się w oczy to gruby łańcuch z tyłu i - w moim przekonaniu - zanadto błyszcząca farba, głównie na wieży. A, no i lampa fajnie wyszła. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 Błoto jak prawdziwe i moim zdaniem bez przesady. Reflektor prima sort. Przykurzyłbym tylko osłonę transmisji wieżę bardziej, bo się lekko błyszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 A, no i prawie bym zapomniał - minusik za brak modulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi