skikut87 Napisano 5 Grudnia 2021 Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć, Niezmiernie mi miło pochwalić się, że udało mi się ukończyć pierwszy projekt od jakiegoś roku Model wzbogacany lufami Afera oraz zestawem waloryzacyjnym DEF Model. Z własnych prac to głownie poprawa faktury odlewu. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez skikut87 15 Cytuj
robertmodelarz Napisano 5 Grudnia 2021 Napisano 5 Grudnia 2021 Piękna fura wyszła z tego francuza, Ładne żywe kolorki-szacun za perfekcyjne czarne obramówki na wieży. Piękne ślady eksploatacji i eleganckie błotko na układzie jezdnym. Cytuj
Adamo722 Napisano 5 Grudnia 2021 Napisano 5 Grudnia 2021 Nie mój klimat ale model i zasługuje na podstawkę Cytuj
mic43 Napisano 6 Grudnia 2021 Napisano 6 Grudnia 2021 Bardzo fajnie. Może tylko bardziej bym przykurzył wieżę, jakoś tak mi odstaje od reszty Cytuj
skikut87 Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) 20 godzin temu, bulik58 napisał: Dzięki za uwagi natomiast kontrując je: Jak widzisz na pierwszym (moim) zdjęciu koło napędowe jest przetarte - tak samo jako koła jezdne, kola napinające i gąsienice w miejscu styku - albo zapraszam do warsztatu by to zobaczyć Jeśli chodzi o stopniowanie brudzenia i małą ilość obić na wieży no cóż ,te pojazdy tak czasem miały. Plus że nie dostało mi sie za brak modulacji. co do syfu w gąsienicach przyjrzyj się bo tak owe trawy też gdzie niegdzie dałem Edytowane 7 Grudnia 2021 przez skikut87 Cytuj
skikut87 Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Napisano 7 Grudnia 2021 Kilka innych fotek 3 godziny temu, bulik58 napisał: Jesli jedne rzeczy sa a inne tak powinne wygladac to uznaj moje uwagi za nie byle , z reszta jak ktos robi swoj model to sprawa gustu, a o gustach sie nie dyskutuje , Co nowego wjedzie na hale produkcyjna? a powoli się robi kolejny cudok Cytuj
zaruk Napisano 7 Grudnia 2021 Napisano 7 Grudnia 2021 Dużo pracy włożyłeś, widać to po efekcie końcowym, gratuluję ukończenia projektu. To co rzuca mi się w oczy to gruby łańcuch z tyłu i - w moim przekonaniu - zanadto błyszcząca farba, głównie na wieży. A, no i lampa fajnie wyszła. Pozdrawiam. Cytuj
Lipstein Napisano 23 Grudnia 2021 Napisano 23 Grudnia 2021 Błoto jak prawdziwe i moim zdaniem bez przesady. Reflektor prima sort. Przykurzyłbym tylko osłonę transmisji wieżę bardziej, bo się lekko błyszczą... Cytuj
zaruk Napisano 23 Grudnia 2021 Napisano 23 Grudnia 2021 A, no i prawie bym zapomniał - minusik za brak modulacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi