toled Napisano 10 Grudnia 2021 Napisano 10 Grudnia 2021 No, to uporałem się z tym paskudztwem. Oczywiście tradycyjnie nie wyszedł tak jakbym sobie to zaplanował ale kij z tym, fajnie się prezentuje... przynajmniej dla mnie Ogólnie model skleja się bezproblemowo. Jedyne uwagi mam do opon - mogłyby być z gumy, a nie z plastiku łączone z felgą. 5 Cytuj
chorąży Napisano 10 Grudnia 2021 Napisano 10 Grudnia 2021 Fajny, podoba mi się, pamiętam że w latach 70 tych gdzieniegdzie były jeszcze używane, odpalane korbą i lutlampą :) Cytuj
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2021 Napisano 10 Grudnia 2021 bardzo fajnie wyszło jedna rzeczy tylko mocno mnie kłuje w oczy - to te wielkie kępy traw "wyrastające" z bruku Cytuj
toled Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Napisano 10 Grudnia 2021 46 minut temu, M.A.V. napisał: bardzo fajnie wyszło jedna rzeczy tylko mocno mnie kłuje w oczy - to te wielkie kępy traw "wyrastające" z bruku To na szczęście można wziąć kosiarkę i przystrzyc Cytuj
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2021 Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, toled napisał: To na szczęście można wziąć kosiarkę i przystrzyc szczerze? ja to bym w ogóle wywalił... w takich miejscach to prędzej jakiś mech by wyrósł Tak jak masz przy pokrywie od studzienki - to miejsce bardzo realistycznie wyszło Edytowane 10 Grudnia 2021 przez M.A.V. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi