toled Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 No, to uporałem się z tym paskudztwem. Oczywiście tradycyjnie nie wyszedł tak jakbym sobie to zaplanował ale kij z tym, fajnie się prezentuje... przynajmniej dla mnie Ogólnie model skleja się bezproblemowo. Jedyne uwagi mam do opon - mogłyby być z gumy, a nie z plastiku łączone z felgą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Fajny, podoba mi się, pamiętam że w latach 70 tych gdzieniegdzie były jeszcze używane, odpalane korbą i lutlampą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 bardzo fajnie wyszło jedna rzeczy tylko mocno mnie kłuje w oczy - to te wielkie kępy traw "wyrastające" z bruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Jak dla mnie. BOMBA! Extra miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 46 minut temu, M.A.V. napisał: bardzo fajnie wyszło jedna rzeczy tylko mocno mnie kłuje w oczy - to te wielkie kępy traw "wyrastające" z bruku To na szczęście można wziąć kosiarkę i przystrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, toled napisał: To na szczęście można wziąć kosiarkę i przystrzyc szczerze? ja to bym w ogóle wywalił... w takich miejscach to prędzej jakiś mech by wyrósł Tak jak masz przy pokrywie od studzienki - to miejsce bardzo realistycznie wyszło Edytowane 10 Grudnia 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi