jmx62 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Koledzy tak na szybko pytanko: jakie linie podziału ma ten model: Italeri 1444 T-33A 'Shooting Star' Może ma ktoś w szafie lub już go robił to proszę o uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Jak na moje oko, a też przymierzam się do zakupu, to są wklęsłe. Wygląda na bardzo przyzwoity model. https://www.mojehobby.pl/products/T-33A-Shooting-Star-34377562.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 rudy0007 dzięki za podpowiedź Też mi się wydaje, że linie są "w dół" a nie "do góry" Na pewno wygląda lepiej niż Hasegawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 7 minut temu, jmx62 napisał: Na pewno wygląda lepiej niż Hasegawa. Hasegawa wydaje się być prostrza, mniej skomplikowana, Italerka za to bardziej szczegółowa. Jak już go sobie sprawisz to się pochwal wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 Ok, z tym że to nie ja go sobie będę sprawiał a szukam podpowiedzi dla Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Ten italeri to całkiem ładny model swego czasu wydawany rzez Platza, takze bedzie cos fajnego. Sam sie na niego tez szykuje https://www.cybermodeler.com/hobby/kits/platz/kit_platz_ac6.shtml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Ten model to fenomenalne wypraski Platza przepakowane przez Italeri ze znacznie lepszymi kalkami. Składa się bardzo dobrze, detal jest na niezłym poziomie - na pewno nic lepszego na rynku nie znajdziesz. Sam go sobie swego czasu złożyłem i na zestaw na pewno nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 A czy ten Platz to nie jest turecki Tan Model ? Czy to odrębne modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 33 minuty temu, em napisał: A czy ten Platz to nie jest turecki Tan Model ? Czy to odrębne modele? W drugą stronę - Tanmodel to również przepak Platza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 7 godzin temu, Matys napisał: Sam go sobie swego czasu złożyłem A te kalki to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 1 minutę temu, rudy0007 napisał: A te kalki to skąd? Zestaw Latin Warriors od Aztec Models. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 11 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2021 Dzięki koledzy za podpowiedzi, niewykluczone że "taki jeden grubas z brodą i w czerwonych majtkach" podrzuci mi ten model pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) No i stało się... "Taki jeden grubas z brodą i w czerwonych majtkach" wlazł w nocy przez balkon i zostawił pod choinką... Tak czułem, że będzie lipa. Na całe szczęście zrehabilitował się tym: Razem wynik: umiarkowanie Edytowane 25 Grudnia 2021 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Godzinę temu, jmx62 napisał: Tak czułem, że będzie lipa. Może wdarł się jakiś chochlik w liście do owego grubasa z brodą w czerwonych gaciach, mam tu na myśli jakąś literówkę i stąd taka a nie inna 'pomyłka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 Taaa, literówka. Prędzej chyba litrówka i to nie jedna pękła w tych saniach, z elfami chyba spożywał. Dobrze że nie spowodował żadnego wypadku po pijaku, na szczęście Rudolf ten łoś z czerwonym nochalem był trzeźwy to chociaż inne prezenty dojechały. No cóż, Shooting Star przyleci do mnie innym razem ale już wiem z czym mam doczynienia. Dziękuję jeszcze raz Koledzy i Wesołych do końca Świąt. Idę obejrzeć dokladniej "Peszkę" może cos zacznę dłubać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi