konradkur Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Koniec jest bliski ?????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Pozdrawiam i czekam na zdjęcia całego składu! to jeszcze chwilkę... Koniec jest bliski ?????????????????????????? mam nadzieje, że te migotania przedsionków przejściowe ;) A teraz zagadka:p pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 niech zgadnę - budujesz model zatopionej Arizony w Pearl Harbour :-) ale pewnie chodzi o ściąganie z czegoś farbki... pozdrawiam, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 A teraz zagadka:p pzdr - dlaczemu ? przecież dobrze wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 pozakładałem mu wszelkie szpachelki,karabbinki, kilofki i nie urzekał mnie swoim wyglądem - mogłem sobie wmawiać że jest ok, ale nie dawało mi to spokoju, samo malowanie to przyjemność(odchodzi sklejanie,teraz znów mam czystą kartkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Odpowiedź do zagadki : Biedna drezyna w drodze na front spadła z mostu i wpadło sie jej prosto w miske z Cleanluxem. Zgadłem???????????? Co do migotań to lekarz mi powiedziła ze u mnie to bliżej jak dalej do piaskownicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Zgadłem???????????? ano. Wiec usiadłem do niego ponowanie, doszedłem do takiego poziomu i...znów poleciał do kapieli:(: W miedzyczasie dłubnąłem w pzjgwgn: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 1 dwie foty Rafale jak na modeulacje to za slabe te przejscia byly.... i nie beda one widoczne, wiec szkoda zachodu 2 reszta fotek Weathering strasznie mocny, jak dla mnie z tym 3 kolorowym kamuflazem wyglada przyciezko. ale to juz kwestie gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Hmm, wszystko fajnie, ale moim skromnym zdaniem za bardzo zasyfiona jest ta pancerna platforma, chyba trochę przesadziłeś z tymi zaciekami, rdzą itd... wygląda jak by walczył w fabryce oleju napędowego i na dodatek stał tam do dnia dzisiejszego. Sorry za lekka krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 1 dwie fotyRafale jak na modeulacje to za slabe te przejscia byly.... Wiec usiadłem do niego ponowanie, doszedłem do takiego poziomu i...znów poleciał do kapieli:(: Te ciemne zacieki to woda, celowo ustawiałem model pod katem, by nie błyszczały. andaral,możesz, śmiało, ale realia szybciutko to weryfikują wygląda jak by walczył w fabryce oleju napędowego i na dodatek stał tam do dnia dzisiejszego. Fajna historyjka, szkoda że nie ma wiele wspólnego z faktami, pierwsze lepsze zdjecia, nie stoją non stop,sa eksploatowane normalnie w warunkach pokoju. spójrz na dach: a tu jeszcze kilka, w chwili obecnej szukam karty ze zdjęciami, gdzie zobaczyłbyś w jakim stanie sa parowozy . Wiec skoro te wagony tak wygladają, dla czego ten nie ma tak wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Rafale, ewidentnie poznaję Twojego ratorośla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Rafale, ewidentnie poznaję Twojego ratorośla Mr. Green A tu fotki z epoki, chyba za bardzo pojechali z weatheringiem: A tu dach, no jak to,obicia na dachu i to w pociągu !? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 to się nazywa risercz! oj pojechali z tym weatheringiem by nie rzec, że poszli na całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 dokładnie Żółwik, jednak czytając nieraz wywody, to aż się płakać chce. Pierwszy raz ustawiłem gęsiego i pstryknąłem fotkę na flashu, zaczyna mi sie podobać Jutro,jak czas pozwoli zrobię (chyba) nieco lepsze.....nie wiem, jakies przescieradło pójdzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 kammo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulmagi Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Świetnie Ci to wyszło, a będzie dioramka(nie przeczytałem wszystkich stron sorry jeżeli powtarzam pytanie)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 a będzie dioramka(nie przeczytałem wszystkich stron sorry jeżeli powtarzam pytanie)? 23 str. Za dnia, ciężko to sfotografować:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Rafale kapitalna sprawa z tym pociągiem pancernym, jeszcze parę elementów, dampflokomotiv , ciekawy fragment szlaku kolejowego i klękajcie narody;D. Piękne kamo powyższego wagonu pancernego. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 no kurde Rafał klasa i to pierwsza klasa sklejałem razem z toba prawie te same modele pociągu. Moje modele w porównaniu z twoimi to zabawki dla 3 latków. Czekam na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Dzięki, zaczynam strzelać do wagonu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Ciekawy jestem jaką diorame do tego zestawu wykonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Hmm, wydaje mi się czy te zacieki jakoś są mniej widoczne ?? Teraz lepiej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Dumo Już to pisałemmmmmmm....... wydaje mi się dokładnie, nic się nie zmieniło, pisałem że to zależne od kąta patrzenia, zacieki się mienią koniec młotkowania, teraz oleje i washe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Jak wykonałeś ślady po ostrzale? Wyglądają fajniutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Właśnie jak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi