Bercik Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Hej, Najnowsza produkcja. Sto-dziewiątka nr 13, na YouTube wrzuciłem filmik z malowania i brudzenia 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Kurcze, nie znam się na szkopskich ptaszkach, ale ten mi się podoba. Dość ciemny łosz, ale nie gryzie się z całością. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Jak zwykle fajnie pomalowany i styrany ze smakiem. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Popieram przedmówcę, bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Piękny. Robiłem jakiś czas temu BFa od Italeri, żeby poćwiczyć się z aero pierwszy raz ever. Wyszło średnio. Dzięki Tobie mam ochotę powrócić do tej maszyny, ale może właśnie od Tamki. I już z nieco pewniejszym nadgarstkiem. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Bardzo fajnie zmalowany, wygląda na większą skalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Jak dla mnie, jednym z wyznaczników czy model jest fajnie wykonany, to jest właśnie to, czy dany model wygląda jak by był w większej skali niż faktycznie jest. Tutaj taka zależność występuje jak już słusznie zauważył kolega wyżej, więc gratulacje pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 No ładny ładny ten samolocik Spod robi świetną robotę, bardzo ładnie zmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 2 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2022 Bardzo dziękuję za komentarze i za fotkę tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi