kozborn Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Czołem Koledzy Modelarze Nic szczególnego. Mały reset dla odpoczynku. F-16 z pudełka. Blaszki eduarda w kokpicie i w sumie tyle w temacie Zapraszam do galerii. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Ładny Wolfpack, jedyne co mnie razi, to rozmyte przejscie miedzy kolorami na kadłubie. powinno byc ostre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Obiecuję poprawę przy następnym. W kolejce czeka sobie wersja CJ od tamki, spod choinki ;). Mam słabość do tych eFów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 9 godzin temu, kozborn napisał: Obiecuję poprawę przy następnym. W kolejce czeka sobie wersja CJ od tamki, spod choinki ;). Mam słabość do tych eFów. Bardzo fajny prezent - mam rozgrzebany A tą Haska tez się fajnie prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 2 godziny temu, Psar77 napisał: A tą Haska tez się fajnie prezentuje Generalnie polecam ten zestaw, przyjemnie spasowany. Trudno się do czegoś przyczepić, może z wyjątkiem zbiorników i bomb, tam poszło trochę szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Za to przy Tamce szpachli chyba nie będziesz potrzebował Jest tylko pod owiewka miejsce do zaszpachlowania wg instrukcji no i przy najupierdliwszej części F-16 czyli wlocie powietrza. Ale do ogarnięcia - reszta sama się składa - ja mam chyba w tym momencie gotowy kadłub do malowania - nie pamiętam bo od roku w pudle czeka na wenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Ładny. Tu widać, że zestaw wyjściowy ma znaczenie. Ładny detal pomimo upływu lat, spasowanie ok. 12 godzin temu, kozborn napisał: W kolejce czeka sobie wersja CJ od tamki, spod choinki ;). Tamka jest piękna, nic tylko sklejać. Jedynie malowanie nudne. Ale moje będą Agressory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 @burzatg@Psar77Też się nie mogę tego doczekać, a na razie zapraszam do śledzenia warsztatu z Dauntlessem A co do tamkowej eFki to jeszcze nie zdecydowałem, czy pobawić się w to: https://www.mojehobby.pl/products/F-16C-Electronics-for-Tamiya.html Bawił się ktoś w to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 W dniu 28.12.2021 o 00:14, kozborn napisał: W kolejce czeka sobie wersja CJ od tamki, spod choinki Będzie warsztat, czy od razu galeria? Bo bym sobie warsztat obejrzał, gdyż mam w planach ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 35 minut temu, tlb napisał: Będzie warsztat, czy od razu galeria? Bo bym sobie warsztat obejrzał, gdyż mam w planach ten model. Będzie warsztat, ale jeszcze nie wiem kiedy. Teraz na warsztacie jest Dauntless a potem jeszcze nie zdecydowałem: albo CJ albo Tomcat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 2 godziny temu, kozborn napisał: : albo CJ albo Tomcat. CJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Fajnie wyszedł Tylko jak już napisano to przejście kolorów powinno ostre. Zakładał Kolega warsztat? Właśnie zabieram się do Haski w wersji D i chętnie bym sobie coś podpatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 Niestety nie było warsztatu, ale zapraszam na warsztat Dauntlessa Dzięki za feedback, przy CJ-ce od Tamki będzie ostro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi