Thalgonis Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 Malutkie: tylna część z silnikiem jest troszeczkę źle spasowana. Ale ponieważ to i tak będzie zasłonięte (mimo otwartej klapy nad silnikowej) to można przyjąć, że się „nie ;liczy” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2022 Ostatnie „luknięcie” przed zamknięciem Pytanie: te płyty nadsilnikowe można na winietce położyć „obok” czołgu, jako zdemontowane, czy jednak były tylko otwierane „na czołgu”? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Maja 2022 Autor Share Napisano 13 Maja 2022 No to lecimy dalej z tym koksem... Dół prawie skończony - trzeba „tylko” pomalować Wszystkie płyty są właściwie luzem, jeszcze nie zdecydowałem które będą pootwierane... Tym bardziej, że panterka będzie stała pod czymś takim: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Gratuluję pomysłu "Pantera pod KRANEM" - ciekawa inspiracja, warsztatu polowego. Teraz rozumiem do czego jest fajnie wykonane pełne wnętrze czołgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 27 minut temu, Thalgonis napisał: Tym bardziej, że panterka będzie stała pod czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Maja 2022 Autor Share Napisano 26 Maja 2022 Kawał(ek) nikomu nie potrzebnej roboty... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Maja 2022 Autor Share Napisano 28 Maja 2022 Pytanko: koc/derka położona na pancerzu czołgu. Która metoda wykonania tego będzie prostsza dla kogoś, kto będzie robił to pierwszy raz? a) chusteczka „na wikol” b) dwuskładnikowa masa green stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 Może z rolowany kawałek patafixu, na cienką warstwę . Przymierzam się, do jakiś szmat tego typu. Też nie robiłem ale wydaję mi się, dało by to radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Pytanko: koc/derka położona na pancerzu czołgu. Która metoda wykonania tego będzie prostsza dla kogoś, kto będzie robił to pierwszy raz? a) chusteczka „na wikol” b) dwuskładnikowa masa green stuff Zdecydowanie chusteczka na rozwodniony klej wikol!!!! https://www.modelarskiswiat.pl/2018/06/24/szmaty-i-plandeki-w-modelarstwie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 Górna zawartość wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) Mówimy o wieży? Tak, ma być podniesiona (wzór to scenka „pudełkowa” ) Edytowane 31 Maja 2022 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 Dolna część wieży: PS. Strabokan ma +/- 18 cm (razem z kołami i górną belką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 No, to właściwie gotowy na bohomazanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) on już jest gdzieniegdzie „fabrycznie” poskrobany przez Takoma Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Idziesz jak wiosenna burza........Maluj w łaty, ale nie zakrywaj kamuflażu białym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Nie będzie łat, bydzie eto: Takiego kamo nie mam jeszcze w swojej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2022 No dobra, to wracam do gry z tym najgorszym czołgiem niemieckim z IIWW Na razie podkład i esy_floresy pod kolorek główny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Chcę zrobić odchyloną część przedniego błotnika. I troszkę mnie przystopowało JAK była malowana wewnętrzna powierzchnia błotników? Na bazowy czy raczej minia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2022 Share Napisano 4 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Thalgonis napisał: Chcę zrobić odchyloną część przedniego błotnika. I troszkę mnie przystopowało JAK była malowana wewnętrzna powierzchnia błotników? Na bazowy czy raczej minia? A jak pomalować wahacze to nie pytałeś, więc bądź konsekwentny i wal minią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Seb napisał: A jak pomalować wahacze to nie pytałeś, więc bądź konsekwentny i wal minią jawohl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Plamkowanie na zimmericie dosyć upierdliwe jest... Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Sierpnia 2022 Share Napisano 5 Sierpnia 2022 29 minut temu, Thalgonis napisał: Plamkowanie na zimmericie dosyć upierdliwe jest... Howgh. A co ty gadasz, zimmerit dużo maskuje A tak swoją drogą to masz niezłe tempo. Ja wczoraj prysnąłem bazę, dzisiaj jakieś rozjaśnianie, a na kamo będę pewnie się zbierał cha wie ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Jakie niezłe tempo? Ten projekt powinien być skończony już ze dwa miechy nazad Jeno mi się nie chciało... PS. mam już tyle napoczętych projektów, że to co teraz bym chciał zrobić „zmusiło” mnie do ich pokończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) A oto początek „spawania” drugoplanowego bohatera tej podstawki Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Thalgonis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi