Thalgonis Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Ciałko, wypada autorowi projektu dać przykład (za którym to autorem zaczną podążać masy pracujące ), więc zgłaszam do „produkcji” takie cosik jak w tytule. Nad opcją malowania jeszcze się zastanawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Wygląda na grubszą zabawę bo z wnętrzem itd , trochę roboty będzie, powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Jedziesz z koksem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Zasiadam i obserwuję- jurto dołączę z własnym warsztatem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 No dobra... In-box wyjątkowo będzie później niż rozpoczęcie klejenia Skopał mi się program montażowy, w którym robię filmowe inboxy, więc poczekamy... A początek jak zwykle przy każdym modelu, jest skromny. Nigdy się jeszcze nie bawiłem we wnętrze, więc zobaczymy jak wyjdzie. Na razie mamy tylko/aż silnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soris Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Muszę Cię zmartwić, ten kto sprzedał Ci ten silnik to Cię oszukał, to nie jest silnik od Pantery, ba to w ogóle nie jest silnik... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 35 minut temu, Soris napisał: Muszę Cię zmartwić, ten kto sprzedał Ci ten silnik to Cię oszukał, to nie jest silnik od Pantery, ba to w ogóle nie jest silnik... No, i jesteśmy w domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 No i znowu przestój... Tu gdzie jestem nie mam możliwości malowania. Trochę się rozpędziłem i wkleiłem ośki z jednej strony. Teraz trza będzie pomalować je na czarno pędzelkiem, bo po zamknięciu wanny już tam nie dojdę... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Wnętrze nieco skomplikowane, ale efekt jest super. Powoli wychodzisz na powierzchnię..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 Dzięki. Będzie mocno powoli – dopiero za niecały tydzień wracam do mojej lakierni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 Wracamy do gry 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 a gdzie kLuLik ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 DokTorek dał mu zwolnienie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 Budowa tego czołga jest jak budowa jakiegoś statka - każdą część trzeba osobno malować... Trochę to upierdliwe 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Kolory ładne, niczym gwiazda na Placu Czerwonym - w ogóle jak nieniemieckie W środku jest jednak jakiś pobłysk złotego zęba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 Jak na razie nie, ale widzisz, że jestem jeszcze w powijakach PS. bardzo „nieprzyjemne” było odpowiednie wcelowanie tych „osiek” w podłodze w odpowiednie otwory po przeciwnych stronach burty... Jak gdzieś już Ci weszło, to po drugiej stronie wyszło... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 12, 2022 Author Share Posted January 12, 2022 Idzie jak krew z nosa, a to dopiero połowa zawartości wanny... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 13, 2022 Author Share Posted January 13, 2022 Zastanawiam się jak uświnić te dolne partie, tam gdzie nikt nie wchodził... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 Wena mnie nie chce w d... kopnąć, mimo iż ją (d...) nadstawiam PS. Na razie kończę innych pułkowników, ale niedługo tu wrócę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Szacun-że wybrałeś interiora Maciej-ciężko się zabrać za tanka mi-a tam klamoty w środku masz..ja bym odpuścił dawno.Dasz fuszkę-pies się nudzi?Pies na baby albo zwierzyne.Błąkał się po domu-przygarnij kropka.Będziesz miał lepszą motywację.Dwóch będzie motywować do pracy-a jakie z psiakiem kadry będą. Edited January 29, 2022 by MayonesEXG7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 W dniu 13.01.2022 o 23:17, Thalgonis napisał: Zastanawiam się jak uświnić te dolne partie, tam gdzie nikt nie wchodził... Daj parę plam oleju i wash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted February 14, 2022 Author Share Posted February 14, 2022 Podziękował, podziękował Nie wiem czy tak ładnie mi wyjdzie ale wejdę na tę ścieżkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted March 18, 2022 Author Share Posted March 18, 2022 OK. Wracamy do gry 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted March 22, 2022 Author Share Posted March 22, 2022 (edited) Zamontowany silniczek Edited March 22, 2022 by Thalgonis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted March 26, 2022 Author Share Posted March 26, 2022 Ciąg dalszy nastąpił ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts