bulik58 Posted June 2 Share Posted June 2 5 godzin temu, Thalgonis napisał: No, to właściwie gotowy na bohomazanie Zimm bedziesz gdzies skrobal czy bedzie to nowka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted June 2 Author Share Posted June 2 (edited) on już jest gdzieniegdzie „fabrycznie” poskrobany przez Takoma Edited June 2 by Thalgonis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted June 2 Share Posted June 2 Idziesz jak wiosenna burza........Maluj w łaty, ale nie zakrywaj kamuflażu białym.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted June 2 Author Share Posted June 2 Nie będzie łat, bydzie eto: Takiego kamo nie mam jeszcze w swojej kolekcji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) Godzinę temu, Thalgonis napisał: on już jest gdzieniegdzie „fabrycznie” poskrobany przez Takoma Az z ciekawosci sprawdze jutro mojego kota jak to wyglada. 44 minuty temu, Thalgonis napisał: Nie będzie łat, bydzie eto: Takiego kamo nie mam jeszcze w swojej kolekcji To co bydzie chyba juz ktos ostatnio planowal na swoim modelu. Myslalem ze moze jakas dca bedzie. Edited June 2 by bulik58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted August 3 Author Share Posted August 3 No dobra, to wracam do gry z tym najgorszym czołgiem niemieckim z IIWW Na razie podkład i esy_floresy pod kolorek główny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Thursday at 03:27 PM Author Share Posted Thursday at 03:27 PM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Thursday at 05:32 PM Author Share Posted Thursday at 05:32 PM Chcę zrobić odchyloną część przedniego błotnika. I troszkę mnie przystopowało JAK była malowana wewnętrzna powierzchnia błotników? Na bazowy czy raczej minia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted Thursday at 05:36 PM Share Posted Thursday at 05:36 PM 2 minuty temu, Thalgonis napisał: Chcę zrobić odchyloną część przedniego błotnika. I troszkę mnie przystopowało JAK była malowana wewnętrzna powierzchnia błotników? Na bazowy czy raczej minia? A jak pomalować wahacze to nie pytałeś, więc bądź konsekwentny i wal minią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Thursday at 06:41 PM Author Share Posted Thursday at 06:41 PM Godzinę temu, Seb napisał: A jak pomalować wahacze to nie pytałeś, więc bądź konsekwentny i wal minią jawohl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Friday at 03:28 PM Author Share Posted Friday at 03:28 PM Plamkowanie na zimmericie dosyć upierdliwe jest... Howgh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted Friday at 04:00 PM Share Posted Friday at 04:00 PM 29 minut temu, Thalgonis napisał: Plamkowanie na zimmericie dosyć upierdliwe jest... Howgh. A co ty gadasz, zimmerit dużo maskuje A tak swoją drogą to masz niezłe tempo. Ja wczoraj prysnąłem bazę, dzisiaj jakieś rozjaśnianie, a na kamo będę pewnie się zbierał cha wie ile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Friday at 04:13 PM Author Share Posted Friday at 04:13 PM Jakie niezłe tempo? Ten projekt powinien być skończony już ze dwa miechy nazad Jeno mi się nie chciało... PS. mam już tyle napoczętych projektów, że to co teraz bym chciał zrobić „zmusiło” mnie do ich pokończenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Sunday at 11:51 AM Author Share Posted Sunday at 11:51 AM (edited) A oto początek „spawania” drugoplanowego bohatera tej podstawki Edited Sunday at 11:51 AM by Thalgonis 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted Sunday at 12:40 PM Share Posted Sunday at 12:40 PM 48 minut temu, Thalgonis napisał: A oto początek „spawania” drugoplanowego bohatera tej podstawki Pantera z Kranem to super połączenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Sunday at 02:19 PM Author Share Posted Sunday at 02:19 PM Dzięki Teraz mam mały (tfu, raczej duży) problem: nie spodziewałem się, że ten Kran takie wielgachny bydzie... Podstawka musi być większa od A3 żeby to miało wizualnie ręce i nogi... Myślałem, że 4-5 drzewek wystarczy, a tu zipa dumna. PS. poszukuję figurek mechaników, a najlepiej żeby jeden był w pozycji kucnej/klęczącej, co to niby przy gąsienicy grzebie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Sunday at 07:01 PM Author Share Posted Sunday at 07:01 PM Dwie Wieże... Czas obudzić Króla, bo musi wrócić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted Sunday at 07:10 PM Share Posted Sunday at 07:10 PM 4 godziny temu, Thalgonis napisał: PS. poszukuję figurek mechaników, a najlepiej żeby jeden był w pozycji kucnej/klęczącej, co to niby przy gąsienicy grzebie... Nie będzie to trudne, bo takich figurek jak psów. Przejrzyj ofertę "Moje Hobby". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted Sunday at 07:14 PM Share Posted Sunday at 07:14 PM Robi się coraz ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted Sunday at 07:19 PM Share Posted Sunday at 07:19 PM 4 godziny temu, Thalgonis napisał: Dzięki Teraz mam mały (tfu, raczej duży) problem: nie spodziewałem się, że ten Kran takie wielgachny bydzie... Podstawka musi być większa od A3 żeby to miało wizualnie ręce i nogi... Myślałem, że 4-5 drzewek wystarczy, a tu zipa dumna. PS. poszukuję figurek mechaników, a najlepiej żeby jeden był w pozycji kucnej/klęczącej, co to niby przy gąsienicy grzebie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Monday at 11:31 AM Author Share Posted Monday at 11:31 AM 16 godzin temu, Seb napisał: Nie będzie to trudne, bo takich figurek jak psów. Przejrzyj ofertę "Moje Hobby". No jednak jest bardzo trudne... Tych „jak psów” jest bardzo dużo, fakt, ale w cenach, które zdecydowanie nie są dla psów (no, chyba że jakaś królewska rasa ) 80 zł za jedną figurkę to jednak (dla mnie) przegięcie... Ale na szczęście udało się znaleść zestaw figurek (6-ciu) w niewiele wyższej cenie niż te pojedyncze... Wiem, zapewne gównianej jakości ale też ta praca nie będzie na żaden Mosson czy inny Bytom, więc nie dajmy się zwariować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted Monday at 08:23 PM Author Share Posted Monday at 08:23 PM No i weź to teraz zmaluj... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 17 godzin temu, Thalgonis napisał: No i weź to teraz zmaluj... Chyba trudniej będzie tam pędzel wsadzić pod jakiś pin wash czy coś tam, taki dźwig to fajowa rzecz do dioramy Edited 11 hours ago by Evildead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts