Ivan_Kolesnikov Napisano 13 Stycznia 2022 Napisano 13 Stycznia 2022 Dzień dobry kolegom! Przedstawiam Państwu model Tempo E400 firmy MiniArt w skali 1/35. Nowy kierunek dla mnie i ciekawie było spróbować swoich sił. Model to nic skomplikowanego - mało detali (moim zdaniem), doskonała łączność, bardzo ciekawy prototyp. Ciekawe prototypy. I ogólnie - zmienność koloru po prostu się przewraca. To nie są szare/zielone/żółte zbiorniki. Fantazja jest gdzie wędrować)) W zestawie znajdują się również akcesoria w postaci stołu, schodów, ogrodzenia i słupków. Dlatego zestaw jest początkowo samowystarczalny. Postanowiłem zrobić to w tym kolorze, bardzo mi się podobało. Próbowałem zrobić niezbyt martwą, ale nie wprost genialną opcję - błyszczącą kabinę i matowe ciało, które są umiarkowanie odkurzone. Miłego oglądania! 13 Cytuj
Ivan_Kolesnikov Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Napisano 13 Stycznia 2022 I kilka zdjęć procesu. 8 Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 13 Stycznia 2022 Super Moderator Napisano 13 Stycznia 2022 Super ja czekam na wersje z budą malowanie Deutsche Reichspost 2 Cytuj
winrich Napisano 14 Stycznia 2022 Napisano 14 Stycznia 2022 Bardzo fajny model. Kurde u mnie miał być nastepny GAZ -AA w wersji radzieckiej taksówki, a teraz to sam nie wiem czy nie ten trójkołowiec 1 Cytuj
Rafał B Napisano 14 Stycznia 2022 Napisano 14 Stycznia 2022 Ładnie wyszedł, podoba się, tylko imo to czarne tło nie bardzo się nadaje, model za bardzo się z nim zlewa, przez co gubią się pewne szczegóły i detale modelu. 1 Cytuj
Ivan_Kolesnikov Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Napisano 14 Stycznia 2022 Dziękuję wszystkim bardzo za komentarze! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi