Ivan_Kolesnikov Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Dzień dobry kolegom! Przedstawiam Państwu model Tempo E400 firmy MiniArt w skali 1/35. Nowy kierunek dla mnie i ciekawie było spróbować swoich sił. Model to nic skomplikowanego - mało detali (moim zdaniem), doskonała łączność, bardzo ciekawy prototyp. Ciekawe prototypy. I ogólnie - zmienność koloru po prostu się przewraca. To nie są szare/zielone/żółte zbiorniki. Fantazja jest gdzie wędrować)) W zestawie znajdują się również akcesoria w postaci stołu, schodów, ogrodzenia i słupków. Dlatego zestaw jest początkowo samowystarczalny. Postanowiłem zrobić to w tym kolorze, bardzo mi się podobało. Próbowałem zrobić niezbyt martwą, ale nie wprost genialną opcję - błyszczącą kabinę i matowe ciało, które są umiarkowanie odkurzone. Miłego oglądania! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 I kilka zdjęć procesu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 13 Stycznia 2022 Super Moderator Share Napisano 13 Stycznia 2022 Super ja czekam na wersje z budą malowanie Deutsche Reichspost 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Bardzo fajny model. Kurde u mnie miał być nastepny GAZ -AA w wersji radzieckiej taksówki, a teraz to sam nie wiem czy nie ten trójkołowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Ładnie wyszedł, podoba się, tylko imo to czarne tło nie bardzo się nadaje, model za bardzo się z nim zlewa, przez co gubią się pewne szczegóły i detale modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2022 Dziękuję wszystkim bardzo za komentarze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 30 Sierpnia 2022 Share Napisano 30 Sierpnia 2022 Świetny!!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi