Moses Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Miał być szybki projekt, niestety wydarzenia losowe przedłużyły strasznie budowę, no ale w końcu dobrnąłem Bell AH-1 W Super Cobra HMLA-369 Gunfighters Arabia Saudyjska; Operacja Desert Storm 1991 + Armycast AC 72028 Interior set + MASTER 72038 M197 GATLING GUN + Hi-Decal Line 72-014 Bell AH-1J/T/W Sea Cobra Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Moses 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Mając na uwadze zestaw bazowy to baaaardzo dobra praca. Podoba mi się i to bardzo. Z okresu DS jest sporo maszyn, w tym humvee, m935 czy lav pitanha wlat w poaskowo-brązowym kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 ja zostały zrobione obudowy dusz wylotowych, bo oryginalnie końcówki są inne. bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 Teraz dopiero zauważyłem - rzeczywiście bardzo ładny - ale najbardziej zastanawia mnie ładunek: pół na pół TOWy i Hellfire - to tak można? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 38 minut temu, bart207skw napisał: ja zostały zrobione obudowy dusz wylotowych, bo oryginalnie końcówki są inne. bardzo ładny model. Prosto, przykleiłem dysze i zalepilem masa dwuskladnikową, po czym papierem ściernym odpowiednio wyprofilowalem 16 minut temu, pmroczko napisał: ale najbardziej zastanawia mnie ładunek: pół na pół TOWy i Hellfire - to tak można? Jakby nie było można to by nie było tak tak latały podczas pustynnej burzy, a że ja lubię asymetryczne podwieszenia, musiałem tak zrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi