tornado Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2006 A co z legalizacją gaśnicy Jako były strażak - sam ją zalegalizowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Na tylnych nadkolach przybyły kliny - a co tam będę wyliczał, sami zobaczcie :P Dodam tylko że trzeba zrobić małe korekty w napisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 A za reklame cos bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 A za reklame cos bierzesz? Mr. Green Chyba po łbie, albo po łapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 noo tego mi brakowało, za czysto było a teraz ;)bardzo ładnie wykonany lakierek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie wyszedł modelik :) piwko dla własciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2006 A za reklame cos bierzesz? Mr. Green Chyba po łbie, albo po łapkach. Gulus ma rację - jeszcze okaże sie że będą chcieli odemnie kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Gulus ma rację - jeszcze okaże sie że będą chcieli odemnie kasę A za co niby? przeciez nie wykorzystujesz loga tamtej firmy do celow zarobkowych. To Ty promujesz tamtych pokazujac model na wystawach i konkursach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Pompa wielotłoczkowa jest juz na swoim miejscu, część przewodów jest uzbrojona i czeka na montaż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Nic tylko pogratulować fantastycznego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Od dawna slędze budowę dego modelu na innym forum. I jestem poprostu zdruzgotany dokładnością modelu. Poprostu kawał niesamowitej i dokładnej roboty. Oby tak dalej Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Zagęszczaj ruchy Jędruś bo listonosz zapuka lada chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Dzięki za wystawione opinie Zagęszczaj ruchy Jędruś bo listonosz zapuka lada chwilka Myślę że jutro powinna dojść paczka Hehe, żonka jeszcze nic o okręcie nie wie, a już wczoraj kazała mi dać sobie na wstrzymanie z kupnem modeli Jakoś muszę ją udobruchać i rano chyba zabiorę ją na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Hehehehe.... Myślę , że jeszcze teraz możesz ja udobruchać, nie jest jeszcze tak puźno ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Hehehehe.... Myślę , że jeszcze teraz możesz ja udobruchać, nie jest jeszcze tak puźno ..... No - żonkę udobruchałem, trochę mnie to kosztowało ale za to mam spokój Beczka na wodę zamontowana jest już na stałe na ramie, przybył też silnik osiwy i chłodnica oleju a wszystkie te ustrojstwa połaczyły przewody. Trzeba bedzie jeszcze wykonać drobne poprawki lakiernicze,ale to juz gdy całkiem zaschnie klej. Edytowane 3 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Doszedłem do wniosku że stare malowanie gruszki za bardzo zlewało się z beczką na wodę i tylną podstawą. A że Sanbet ma gruszki także w całości pomalowane na kolor czerwony, więc i ja tak zrobiłem: W modelu przybyła instalacja wodna (rury zakończone wężami), no i przystąpiłem do brudzenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Nieżle nieżle. Niezłe cacko!! Ukłony dla właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Super, ale jak dla mnie za czysta, chyba 1 raz używana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 NO no ładne cacuszko. Przybrudzona z umiarem, i dobrze. NIe lubie jak ciężarówka jest cała brudna Mi się Podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 bardzo ładnie, ale czy to już koniec ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Dzięki za wystawione opinie bardzo ładnie, ale czy to już koniec ?! Nie - jeszcze troche zostało do zrobienia. Nad ranem wybywam na tydzień, wiec model dokończę po powrocie. Oczywiscie będę zagladał na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 uffff kamień z serca ... betoniarka wygląda nbaprawdę niezle, brzudzenie też w porządku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Powalajacy model.... Zazdroszcze Ci tych umiejętności i wyczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam Bardzo fajnie, że zdecydowałes sie go pobrudzić Modelik jak zwykle rewelacyjny Mnie zastanawia jednak, czy te zacieki betonu z tyłu są właściwe?? Pytam z ciekawości? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2006 WitamMnie zastanawia jednak, czy te zacieki betonu z tyłu są właściwe?? Pytam z ciekawości? pozdr Brudzing zrobiłem startą pastelą - rozcieńczoną alkoholem i gruszkę jeszcze nie przecierałem gdyż alkohol jeszcze całkiem nie odparował. Myślę że po delikatnym przetarciu zacieków na gruszce będą one ok. Jak widać na fotce największe skupisko jest przy kołnierzu gruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi