tornado Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Przeglądając temat dopiero teraz zauważyłem że na kabinie (fotka) jest czarna plamka - wyjaśniam że był to jakiś paproch który przylgnął do ściany kabiny, który oczywiście usunąłem jednym dmuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Tornado powiedz czy przednie osie skrętne są w jakiś sposób ze sobą połączone (zsynchronizowane) , bo co zdjęcie to są poskręcane w innej linii tak jakby każda chciała jechać innym torem taka rzecz wpadła mi w oko skoro sam zwracasz uwagę na swoje zdjęcia. Pozdr Marcus p.s. jeszcze pare dni...... i nowa relacja,koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 tornadio==> chodzi mi o kierunke zaciekania. Wygląda to jakby one zaciekały ww tył zamiast w dół. Ma tak być (kompletnie sie nie znam ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 tornadio==> chodzi mi o kierunke zaciekania. Wygląda to jakby one zaciekały ww tył zamiast w dół. Ma tak być (kompletnie sie nie znam )pozdr Chodzi Ci o zacieki na gruszce Gruszka na pojeździe jest ustyuwana pod kątem, więc siłą woli (grawitacja) zacieki mają prawo iśc w kierunku środka gruszki. Co prawda na moim modelu są dopiero wylane i jeszcze przy nich popracuję. Koła z osi skrętnych nie są połączone, muszę najpierw gdzieś sprawdzic czy powinne byc połączone drążkiem podłużnym - czy też druga oś powinna miec swoją przekładnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Aha... własnie dlatego pytałem. Jeżeli tak to sie nie czepiam. bardzo fajowy modelik pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerman Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam i jak zawsze powalający model tornada i jak zawsze świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Miło mi że podoba Wam się model Po powrocie z urlopu przybyło kilka szczegółów takich jak: tablice rejestracyjne, tabliczki znamionowe, przewód doprowadzający wodę do leja i odblaski na tylnych nadkolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 No i betoniarka git!!! Oby tak dalej z następnymi modelami. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Super robota Andrzeju. Szkoda że nie zobaczę go na żywo na MTM-ie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Sierpnia 2006 Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Mała drobra sugestia, wiem że trzeba dbać o oświetlenie ale ... pobruć trochę tylne reflektory i rejstracje ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2006 Mała drobra sugestia, wiem że trzeba dbać o oświetlenie ale ... pobruć trochę tylne reflektory i rejstracje ;). Tablice rejestracyjne muszę zmienić gdyż omyłkowo wydrukowałem na nich czarne literki PL a powinne być białe, poza tym klej przesiąkł przez papier i widać plamę na tablicy. Po tym zabiegu przykurzę trochę zarówno tablice jak i klosze lamp tylnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Co tu dużo pisać inni już wiele napisali po prostu profesjonalna robota a co z czerwonym? Bo to mnie bardziej interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 No wlasnie trzeba Andrzejka jakos zmobilizowac do skonczenia czerwonego... Juz z Okonkiem probowalismy, ale Tornado wykrecil sie sianem, ze niby zapal stracil... Wez no Fojer wymysl cos... Ty masz do niego blizej, wiec moze jakas forme perswazji bezposredniej moglbys zastosowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 NO no, betoniarka SUPER!!! A co do czerwonego, to jak Andrzejek skończy betoniarkę to może się za niego weżmmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Dzisiaj widziałem Volvo Fm 12 z Sanbetu. Tylne nadkola oraz tą tylną część betoniarki (u cibie wszystko białe) było na czerwono... Może byś pomyślał nad takim malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Dzisiaj widziałem Volvo Fm 12 z Sanbetu. Tylne nadkola oraz tą tylną część betoniarki (u cibie wszystko białe) było na czerwono... Może byś pomyślał nad takim malowaniem Sanbet ma różne malowania, tak więc zostanę przy swojej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 No chyba że tak... Widziałem dokładnie takie volvo jak na ostatnim foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Mi sie jakoś białe kainy nie podobają ;) Ale to moje bardzo subiektywne odczucie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Tornado ty czlowieku tak rozwalasz mnie tymi modelami super ci wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2006 Tornado ty czlowieku tak rozwalasz mnie tymi modelami super ci wychodza Dzięks milo mi, że model podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 jak ma sie nie podobac fajne przerobki trzeba miec dobry pomysl plan i dobre wykonanie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi