Mirek66 Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Witam po 3 latach wrócił do łask i skończyłem go , z powodu twardego lądowania odleciało lewe skrzydło i jeszcze parę rzeczy dlatego odpoczywał w pudle . Model nie jest zły za tą cenę , ja przerysowałem w nim wszystkie linie i prze nitowałem była to moja pierwsza taka praca także proszę o wyrozumiałość . Dodatki jakie użyłem do modelu i lekkie przeróbki widać na warsztacie . To tyle fotki nie za mocne ale na razie lepsze nie będą . Zapraszam do oglądania oraz wyrażania swoich opinii . Pozdrawiam Mirek . 13 Cytuj
barszczo Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Bardzo fajny i efektowny model. Podoba się zwłaszcza mechanizacja skrzydeł . Cytuj
marek d Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Znikasz ... jak się pojawisz zawsze jest co oglądać. Efektowny model. Cytuj
Mirek66 Napisano 7 Lutego 2022 Autor Napisano 7 Lutego 2022 Podziękował koledzy Marku sam wiesz jak to w życiu jest , ostatnie 4 lata tylko kleiłem bo na malowanie nie było czasu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj
Mates Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Ostatnio wszędzie wyskakują mi modele Tornado od Revella w 1:48. Może to najwyższa pora wyciągnąć z szafy swojego. A model mi się podoba. Cytuj
zaruk Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Jeden z moich ulubionych współczesnych samolotów, wykonanie bardzo mi się podoba. Lekko się zdziwiłem widząc godło, bo skojarzyłem je z herbem Jagiellonów i godłem Litwy. Ale już dokształciłem się, podwójny krzyż na czerwonym polu to herb St. Onet gdzie jednostka miała swoją pierwszą bazę podczas Wielkiej Wojny. Cytuj
xspace Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Piękna Tonka, mój czeka na wenę w szafce hańby ! Cytuj
Mirek66 Napisano 9 Lutego 2022 Autor Napisano 9 Lutego 2022 Miło że się podoba , nie można za długo trzymać modeli w szafie wiem to z własnego doświadczenia gdyż posiadam takie po których wyszły już 3 albo 4 wydania innych firm o niebo lepsze od moich . Pozdrawiam Mirek . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi