HKK Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Jako dzieciak dostałem w prezencie od pewnego marynarza-modelarza. Jakoś udało się przechować przez wszystkie lata. Parę lat temu zeskanowałem, bo oryginał zaczął się rozsypywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Plany Mustang-a w 1/72. To była dla mnie rewelacja. Aż do ukazania się ML niczego lepszego nie miałem. A że z błędami... ML też idealne nie były. Edytowane 6 Lutego 2022 przez HKK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 7 Lutego 2022 Autor Share Napisano 7 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 7 Lutego 2022 Autor Share Napisano 7 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 5 godzin temu, HKK napisał: Materiał na czasie mieli. Kilkanaście miesięcy wcześniej HMS Ark Royal stuknął się z Kotlinem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 8 Lutego 2022 Autor Share Napisano 8 Lutego 2022 Ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 8 Lutego 2022 Autor Share Napisano 8 Lutego 2022 A tu ciekawostka. Znany nam z tamtych czasów a pochodzący z ZSRR zestaw T-34. Nie pamiętam, kiedy pojawił się u nas w CSH, ale to raczej było juz w drugiej połowie lat 70. Jak widać, na "zgniły Zachód" trafił wcześniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Całkiem fajny ten magazyn - chciałbym, żeby w dzisiejszych czasopismach było tyle rysunków konstrukcyjnych co tu... Ale wygląda na to, że rynek się zmienił - teraz mamy tyle produktów gotowych, że coraz mniej ludzi idzie w przeróbki albo budowanie od podstaw - wszyscy liczą na to, że lada dzień pojawi się jakiś pasujący zestaw! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 5 godzin temu, HKK napisał: Nie pamiętam, kiedy pojawił się u nas w CSH, ale to raczej było juz w drugiej połowie lat 70. Też mam takie wrażenie, potem był dostępny z silniczkami. Ale T-34 to przypominał z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi