M.A.V. Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Jestem pod mega wrażeniem . Będziesz robił jakąś kosmetykę (washe itp)? W moim osobistym odczuciu uplastyczniło by budę (nadwozie?) tramwaju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Świetna praca, podoba się bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego słowo klucz wena... i jest efekt. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego W dniu 22.02.2024 o 22:56, Baas ArK napisał: Będziesz robił jakąś kosmetykę (washe itp)? Trochę brudzingu tam jest, ale głownie na wózku podwozia. Dach delikatnie pocieniowałem w rynienkach deszczowych (ale fakt- przydałoby się jeszcze postarzyć sprężyny od pantografu). Trochę brudu trafiło na podłogę wewnątrz kabiny pasażerskiej. I to w zasadzie wszystko. Długo zastanawiałem się co zrobić z zewnętrznem kabiny ale ostatecznie skończyło się tylko na drobnych odpryskach lakieru. Te tramwaje które udało mi się zobaczyć jeżdzące po torach były ... czyste. No cóż ... czyli czas wrócić do czołgów i błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego W dniu 22.02.2024 o 20:34, ZzB napisał: I tak oto po dwuletniej podróży dotarliśmy do celu A ile bilet musiał kosztować ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi