Marcin M. Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 (edytowane) 7 godzin temu, hubert72 napisał: A przyjmowanie modeli w jakich godzinach ? Wiadomo, im szybciej tym lepiej. O 12 zaczynamy festiwal, najlepiej zarejestrować elektronicznie do 29.09 do 22.00, odbierzesz tylko karty i idziesz się wystawiać. link do rejestracji http://paprykarzmodelarski.szczecin.pl/?page_id=1068 Dzisiaj dotarła kolejna porcja nagród. Karnety na wykonanie tabliczek z napisami i trochę żywicznej pancerki w 1:72 ufundował SyndikateCo. https://syndikateco.wixsite.com/my-site-1 Od http://www.sciborminiatures.com dostaliśmy całą furę przepięknych figurek i popiersi. Piękna ręczna robota, Ścibora nikomu nie trzeba przedstawiać. Zwłaszcza nowe serie - Wyklęci i Historia Polski, robią wrażenie. Dzięki, Panowie! Edytowane 28 Września 2022 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Sale gotowe, uczestnicy zakopertowani, kartonowcy już się rozkładają, kolejkowcy, cóż, całą noc mają jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Ile modeli ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Teraz, raptorf22 napisał: Ile modeli ma być ? Zdaje się ok. 700 na tę chwilę, plus to co dojdzie jutro. Sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Dzięki za rozmowę, fajnych ludzi przesiąkniętych pasją. Miły relaks, fajny klimat i za całokształt zajawkowy hobbystyczny. Organizatorom za konkretny festiwal. Takie małe prezenciki, na pewno pchną dalej do działania i rozwijania swoich umiejętności. Szacunek Jestem na tak " Paprykarz " Edytowane 2 Października 2022 przez MayonesEXG7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 10 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Dzięki za rozmowę, fajnych ludzi przesiąknięci pasją. Miły relaks, fajny klimat i za całokształt zajawkowy hobbystyczny. Organizatorom za konkretny festiwal. Takie małe prezenciki, na pewno pchną dalej do działania i rozwijania swoich umiejętności. Szacunek Jestem na tak " Paprykarz " Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 13 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Dzięki za rozmowę, fajnych ludzi przesiąknięci pasją. Miły relaks, fajny klimat i za całokształt zajawkowy hobbystyczny. Organizatorom za konkretny festiwal. Takie małe prezenciki, na pewno pchną dalej do działania i rozwijania swoich umiejętności. Szacunek Jestem na tak " Paprykarz " No i oto biega , grunt to dobra zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Najlepsze, że nie widziałem ani jednego Ferdka./Elka a na tym stole na PG2 by wielkością przebijał w 1:35 i w tym zimmie i cammo to by z kilku metrów, by się rzucał Jakoś 700 modeli to sporo jak, na salę plastików. Edytowane 2 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 7 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Najlepsze, że nie widziałem ani jednego Ferdka./Elka a na tym stole na PG2 by wielkością przebijał w 1:35 i w tym zimmie i cammo to by z kilku metrów, by się rzucał Jakoś 700 modeli to sporo jak, na salę plastików. Bo te Ferdki , słoniki to jednak mało popularne, ludzie nie kleją, a to fajne maszyny były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Malo popularne, ale IIWŚ jak można kolosa nie znać. Dajesz na blat i taki Ferdzio/Elek bez podstawki bije po oczach a co dopiero z deską. Popularność tak, ale kto chce ten wyszuka tematy takich, pojazdów. Mało widziałem Panzer 1 ale coś tam mi się rzuciło, gdzieś okiem małego. Edytowane 2 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Teraz, MayonesEXG7 napisał: Malo popularne, ale IIWŚ jak można kolosa nie znać. Dajesz na blat i taki Ferdzio/Elek bez podstawki bije po oczach a co dopiero z deską. Ze swojej salwy to by zdmuchnął konkurencje w p.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Evildead napisał: Ze swojej salwy to by zdmuchnął konkurencje w p.... Jawohl Her Flik Powiem, że pierwszy raz widziałem modele złożone Panthery, Tygrysa z bliska i nie biją wielkością w 35..ciut większy jest King Tiger 2 Ale co to obadać pudła moje, a złożyć a wydawały się większe na wypraskach. Edytowane 2 Października 2022 przez MayonesEXG7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi