makinen Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Szybki warsztat, ponieważ znacząca cześć modelu była już złożona podczas transakcji zakupowej. Dołożyłem elektronikę, zwaloryzowałem silnik kabelkami, ale tu się jeszcze trochę będę pastwił. Zastanawiam się nad figurantami (Live Resin), bo zasłaniają wnętrze. Na dziś stan taki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 (edytowane) @bulik58- wersja amerykańska. Na GROM czekam wraz ze @Zderzak na foty referencyjne. Edytowane 21 Lutego 2022 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 24 Lutego 2022 Share Napisano 24 Lutego 2022 Figurantów wywal. Pierwszy raz widzę żeby podczas strzelania czy obserwacji strzelecy (a jest tu jest ich trzech) mieli skrzyżowane przez nogi. W trochę dziwnie to wygląda. Sam model zaczyna wyglądać ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Lutego 2022 Autor Share Napisano 24 Lutego 2022 @seven up- cześć. Nie takie cuda, jak skrzyżowane nogi widziało to forum . A powaznie- byli zakupieni do obsadzenia czteroosobowego Polarisa, ale pewnie tam padłoby takie samo zastrzeżenie. Śmigłowca nie dokupię (do niego jest dedykowany ten desant), więc coś muszę z nimi zrobić. Mogę ewentualnie wsadzić ich na pakę jakiegoś humvee, ale nadal będą mieli skrzyżowane nogi . moze jakoś będziemy mogli z tym żyć….? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 24 Lutego 2022 Share Napisano 24 Lutego 2022 Makinen. Jak to mówią. Twój cyrk twoje małpy. Zrobisz jak uważasz. Zawsze jakiś figurant ożywia całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Lutego 2022 Autor Share Napisano 24 Lutego 2022 10 minut temu, seven up napisał: Makinen. Jak to mówią. Twój cyrk twoje małpy. Zrobisz jak uważasz. Zawsze jakiś figurant ożywia całość Wiem, wiem… @bulik58- znam temat, ale nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 No to brnę dalej. Poskładany, po washu i macie. Zdjęcia "wycinają" kurz na kołach. W rzeczywistości widać go mocniej. Na wieżę jeszcze lusterka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Wiem, że to lamerskie pytanie - jaki kolor washa kładziesz na bazę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) 9 minut temu, orzechu500 napisał: Wiem, że to lamerskie pytanie - jaki kolor washa kładziesz na bazę? AK-066-Africa-Korps-Wash. Na zdjęciach trochę kontrast jest podkręcony, więc wygląda ostrzej. Edytowane 26 Lutego 2022 przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 A ten piaskowy nie jest za ciemny czasem? Oglądałem na żywca kilka razy i jest zdecydowanie jaśniejszy. Czym go polamował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Marca 2022 Autor Share Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) Chyba zmierzam do finału. Kable elektroniki pociagnięte. Odważyłem się przykleić anteny stojąc przed dylematem- drzwi, maska, anteny. Nadal kolejności nie ustaliłem, choć finalnie trzeba będzie to wszystko zebrać do kupy i zastanawiać się później, jak to chwycić w rękę. Edytowane 3 Marca 2022 przez makinen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Maska będzie otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Marca 2022 Autor Share Napisano 3 Marca 2022 40 minut temu, kubisz napisał: Maska będzie otwarta? Maska jest na zawiasach umożliwiających otwieranie/zamykanie. Dla własnej zabawy i widocznego silnika będzie otwarta. W SOCOM- na głucho zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Zatem sztywny hol również ruchomy? A własna zabawa - wiadomo - najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi